Αναβολή στην πετόσφαιρα ανδρών

Εκ νέου δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα μας στην πετόσφαιρα ανδρών, η οποία θα κληθεί να δώσει τρία μαζεμένα παιχνίδια. Ο αγώνας-ντέρμπι της Παρασκευής με την ΑΕΚ Καραβά αναβάλλεται, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των Καραβιωτών και μετατίθεται για τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα (20:00).

Όπως διαμορφώθηκε λοιπόν το πρόγραμμα, αυτή τη βδομάδα έχουμε… ρεπό, ενώ την επόμενη Παρασκευή 14/12, φιλοξενούμε στο Θεμιστόκλειο την επικίνδυνη Ομόνοια στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, θέλοντας να κρατηθούμε αήττητοι στην κορυφή, πετυχαίνοντας την 7η μας νίκη. Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής όπως προαναφέρθηκε θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17/12 και πάλι στο Θεμιστόκλειο, ενώ η καυτή βδομάδα θα τελειώσει με εκτός έδρας αναμέτρηση: Η Μεγάλη Κυρία θα ταξιδεύσει στην Πάφο, όπου την Παρασκευή 21/12 θα ψάξει το “διπλό” κόντρα στον Παφιακό.

Σε όλο αυτό το οδοιπορικό, απαραίτητη είναι η στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος φέτος δηλώνει “παρών” με συγκλονιστικές παρουσίες. Η βοήθεια μας απαραίτητη, προκειμένου η ομάδα μας να ξεπεράσει την κούραση των συνεχόμενων αγώνων και να αποχαιρετίσει τη χρονιά αήττητη και πρωτοπόρος…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ