Αλεξάνδρου στο Anorthosis24: «Τίποτα δεν θα μας λυγίσει»

Μιλώντας στο Anorthosis24, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας μας, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, και με αφορμή την σημερινή διαιτησία στο Ανόρθωση – ΑΕΛ, διαβεβαίωσε πως θα προστατέψουμε την ομάδα από παρόμοιες διαιτησίες και από οποιουσδήποτε βάλουν εμπόδια στην ομάδα μας στην πορεία της προς τον φετινό τίτλο. Τόνισε πως ο πρωταθλητής κρίνεται από τα παιγνίδια μέσα στο γήπεδο, και όχι με τα έτσι και με τα θέλω που βασίζονται σε εξωγενείς παράγοντες. «Η Ανόρθωση Αμμοχώστου δεν έμαθε να κλαίει και να φωνασκεί για χάρη εντυπώσεων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο αφορά τον διαιτητή του σημερινού αγώνα, Μάριο Τσαγγάρη, ανέφερε πως δεν μας σεβάστηκε και δεν τύχαμε ίσης μεταχείρισης σήμερα. Σημείωσε τις φάσεις στο 79’ με Λαβόρδε και 89’ με Ρέζεκ όπου δεν μας εδόθησαν δύο πέναλτι, καθώς και το χτύπημα του Ορλάντο Σα στον Άντιτς που δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα, όπως επίσης και από το κράτημα του Σπαντάτσιο από τον λαιμό από τον Ντόσσα Τζούνιορ, το οποίο διαδραματίστηκε μπροστά στον διαιτητή και ο οποίος δεν τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, ο οποίος ήταν ήδη χρεωμένος με κίτρινη κάρτα. Την συγκεκριμένη φάση μπορείτε να την δείτε από το βίντεο του αγώνα που έβγαλε το ANO MEDIA, ανέφερε ο κ. Αλεξάνδρου.

Όσον αφορά την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, ανέφερε πως είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία της Ανόρθωσης και όταν μείναμε με δέκα παίκτες, καθώς και ότι όλοι έδειξαν αυταπάρνηση και μεγάλα ψυχικά αποθέματα και δικαιούμασταν ακόμα και τη νίκη.

Ο κ. Αλεξάνδρου ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας και ανέφερε πως ήταν παράδειγμα προς μίμηση σήμερα. Ανέφερε πως έδειξε σύνεση και αυτοσυγκράτηση και δεν παρασύρθηκε με όσα συνέβαιναν στον αγνωστικό χώρο.

Καταλήγοντας, έστειλε το μήνυμα εντός και εκτός Ανόρθωσης  πως καμία διαιτησία, καμία απουσία και ουδείς άλλος λόγος, θα μας λυγίσει. «Είμαστε ενωμένοι και μια ενωμένη Ανόρθωση δεν έχει να φοβηθεί από κανένα και τίποτε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ