Αήττητοι και σε ποδόσφαιρο, και σε πετόσφαιρα ανδρών και γυναικών!

Μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές για όλα τα αθλήματα της Ανόρθωσης, πάει να εξελιχθεί η φετινή. Τα αθλητικά τμήματα του Σωματείου μας σε ποδόσφαιρο, πετόσφαιρα ανδρών αλλά και γυναικών, είναι αήττητα μέχρι σήμερα στον θεσμό του πρωταθλήματος και είναι ορατό στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε τους τίτλους στα τρία αυτά αθλήματα!

Συγκεκριμένα, στο ποδόσφαιρο η ομάδα μας είναι πρώτη με τέσσερις βαθμούς διαφορά από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Σε 13 παιγνίδια, έχει πετύχει 11 νίκες ενώ εξήλθε και δύο φορές ισόπαλη. Έχει πετύχει 30 τέρματα ενώ έχει δεχτεί μόλις 7.

Στην πετόσφαιρα ανδρών, η ομάδα μας έχει πετύχει έξι νίκες σε ισάριθμα παιγνίδια, ενώ απομένει ένα παιγνίδι, αυτό με αντίπαλο την Α.Ε Καραβά, για να τελειώσει ο πρώτος γύρος. Προηγείται την Παρασκευή όμως το παιγνίδι με την Ομόνοια, και αυτό γιατί λόγω των Ευρωπαικών μας υποχρεώσεων, το παιγνίδι με το σωματείο του προσφυγικού Καραβά έχει μετατεθεί. Σε αυτούς τους έξι αγώνες, έχουμε πάρει το απόλυτο των σετ, δηλαδή 18, ενώ έχουμε απολέσει πέντε.

Στην πετόσφαιρα γυναικών, σε έξι αγώνες έχουμε και πάλι το απόλυτο με έξι νίκες. Έχουμε πάρει 18 σετ, ενώ έχουμε απολέσει μόλις ένα! Επίσης, έχουμε κερδίσει τα τρία ντέρμπι με τις άλλες ανταγωνίστριες για τον τίτλο (ΑΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα) μέσα στην έδρα τους!

Η χρονιά μέχρι στιγμής κυλάει εξαιρετικά για τα τρία αυτά τμήματα του σωματείου μας, και ελπίζουμε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλους τους διαθέσιμους τίτλους και να καταστήσουμε την χρονιά 2012-2013 ως μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ