Ήβρετε τον;

Άρκεψα να ανησυχώ ρε κοπέλια. Εν η τέταρτη μέρα που εν εξαφανισμένος ο τσίου τσίου. Εκλείσαμεν σου το στόμα σου ρε λεshιασμένε; Να πελλάνεις. Να σου γυρίζειιιιι. 14 παιχταράες μες το γήπεδο και 1300 shιλλόπελλοι, άρρωστοι και παρΑΝΟϊκοί πας την κερκίδα εστουππώσαμε σου το ρε κκιλίντζιρε. Έθελες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί ρε χτιτζιό. Καλά να πάθεις. Άλλη φορά να σκέφτεσαι πριν να ανοίεις το βρωμισμένο σου.  Βαούμενος να μείνεις τζιμέσα που είσαι τζιαι να φκείς που εν να έρτεις να μας κάμεις την απονομή.  Α! Έshι ένα τραούδι που λαλεί: ¨Σκουλουκούιν σκουλουκούιν που πάεις χωρίς βρακούιν έμπα μέσα στην φωλιά σου μεν πονήσεις τα λαιμά σου” Αφιερωμένο ρε αναβράκωτε!

Τέλοσπαντων, εν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί σου γιατί ήσουν, είσαι τζιαι θα είσαι μια ζωή ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ. Δεύτερε, ρε δεύτερε. Στα δικά μας τωρά. Αρφούθκια μου; Τρένον η Ανορθωσάκκα μας. Πάει όπως το τρένον χωρίς φρένα. Εν καταλάβει Θεόν ολάν. Ο κύριος Ρόνι Ντέρπι εν καθηγητής. Ετζίμισε τους προχτές. Που πάεις κύριε Ιβαν λαλεί του; Καλά να τους κάμει. Εν νομίζω να εshι κανένα που να έshι παράπονο που την ομάδα. Ο κόσμος εν συσπειρωμένος όπως πρέπει να ένει τζιαι όπως πρέπει να μείνει ως το τέλος. Ο επόμενος αγώνας εν πολλά σημαντικός τζιαι δύσκολος. Πάμε να γεμώσουμε το Παφιακό τζιαι να δώσουμε δύναμη στα παλλικάρκα μας να πιάσουν τζιαι τούντο τρίποντο. Έχουμεν την καλύττερη ομάδα τζιαι εν έχουμε να φοηθούμεν τίποτε.

Το λοιπόν, για να μεν κόψω πίσω έκαμα τζιαι εγώ φέισμπουκ μετά που τα αρφούθκια μου Keyser Soze και Δικηγόρο του διαβόλου. Εν τούτο δαμέ ρε κοπέλια ->Blue Panther

Συνεχίζουμεν δυναμικά όπως πάμε τζιαι υπομονήν ως τον Μάη! Έshι ακόμα!

-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ Γ.Σ.Ε.-

Shιερετούμεν,

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ