Έτσι θα φουλάρουμε για τον τίτλο

Καλημέρες πρωτοπόροι!

Μετά και τη νίκη μας στο Παφιακό, συνεχίζουμε απτόητοι να είμαστε στην κορυφή αλλά ταυτόχρονα και στο +4 από τον Χατζηλιασή ΑΠΟΕΛ.

Φέτος φαίνεται πως έχουμε το ρόστερ που μπορεί να σηκώσει το βάρος του πρωταθλητισμού. Οι παίκτες που ήρταν το καλοκαίρι, βοήθησαν τους περσινούς καλούς μας (βλ. Ρέζεκ, Λαβόρδε, Άντιτς, Κόλιν) να γίνουν ακόμα καλύτεροι τζιαι γενικά η δημιουργία του θετικού κλίματος στα αποδυτήρια, μας βοηθά να συσπειρωθούμε τζιαι στις κερκίδες.

Καιρός ήταν!

Αν παραμείνουμε σε αυτά τα επίπεδα, τότε αναμφίβολα τον Μάιο θα πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα.

Το πιο σωστό όμως για την ώρα, είναι να βλέπουμε το κάθε ματς που έχουμε μπροστά μας τζιαι να μεν πετούμε στα σύννεφα. Το ματς με την Ένωση κρύβει παγίδες τζιαι θα πρέπει να πάμε αποφασισμένα για τη νίκη, για να διατηρήσουμε αν μη τι άλλο την απόσταση ασφαλείας!

Εμείς δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο τζιαι το αποδείξαμε. Η πορεία στον α’ γύρο αναμφίβολα ήταν μαγική ως τωρά, αλλά για να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, θα πρέπει να ενισχυθούμε εκεί που έχουμε αδυναμίες.

Λέγοντας αδυναμίες, εννοώ βασικά να έρτουν καλοί παίκτες για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο. Ο Λέβι έδειξε πως ξέρει πώς να καλύπτει τα κενά που βλέπει τζιαι πώς να ενισχύει το ρόστερ του, αναλόγως με το μπάτζετ που του διά η διοίκηση. Για να γίνει αυτό πρέπει να βάλουμε τζιαι μεις το λιθαράκι μας.

Από την πλευρά μας εμείς οι οπαδοί θα πρέπει να βοηθήσουμε την Ανόρθωση μας, όσο μπορούμε. Τζιαι αν δεν μπορούμε οικονομικά λόγω των δύσκολων εποχών, βοηθά πολλά και η παρουσία μας στο γήπεδο.

Φόρτσα για τη νίκη!

Ο ναυαγός

ΥΓ: Ωραία η μπουτίκ που θα έχουμε. Είδα τωρά ζωντανά το βίντεο τζιαι ομολογώ εξεπλάγην θετικά. Εσίνιαρα 2-3 πράματα ήδη που θα θέλω να πιάσω!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ