Δεν υπάρχετε!

Την ερχόμενη Κυριακή παίζουμε μια από τις πιο κομπλεξικές ομάδες του νησιού. Την παρομοιάζω με το αεκάκι γιατί είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μειονότητα στο χωριουδάκι τους. Τα παιδιά τους γίνονται ΑΝΟΡΘΩΣΗ και γουστάρουν γι’ αυτό. Δεν είναι κοινό μυστικό πως αντλούμε κόσμο από σας γιατί είμαστε μάγκες, γιατί μαθαίνουν για την ΑΝΟ και νιώθουν σε πολλές περιπτώσεις πιο Βαρωσιώτες κι απ’ τους ντόμπρους Βαρωσιώτες. Αυτή είναι η ΜΑΓΕΙΑ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που κανείς μα κανείς άλλος ΔΕΝ μπορεί να νιώσει.

Την Κυριακή λοιπόν κατακλύουμε το ‘Τάσσος Μάρκου’ και φωνάζουμε μέχρι το Βαρώσι που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα παρακάτω και μας ακούει. Την Κυριακή κλείνουμε το 2012, που είναι η αφετηρία για την Ανόρθωση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μας. Με νίκη μπορεί να κλείσουμε τη χρονιά το λιγότερο στους 4 βαθμούς απ’ τους αχώνευτους, οι οποίοι παίζουν με το τσιράκι τον Χατζηλούκα. Για να δούμε αν θα ξεχάσει την ωραία μπαλίτσα που παίζει η Δόξα. Θα προσπαθήσουν να λαδώσουν οι ξεφτίλες, έτσι όπως έμαθαν μια ζωή. Για να δούμε τι… φρύδια έχει ο Χατζηλούκας. Μπορεί να πει όχι;  Θα το δούμε αυτό.

ΧΑΤΖΗΛΙΑΣΗ οι συγγενείς σου εκεί στην κάτω Δερύνεια δε νομίζω να’ ναι πολύ περήφανοι για σένα… Σίγουρα αν βρουν την πρώτη ευκαιρία θα σε φτύσουν κατάμουτρα (αν εμφανιστείς βέβαια). Ντροπή του ελέους. Τι σου κάνουν τα λεφτά ε; Όχι του Τσάμπιονς Λιγκ καλέ… Αυτά έφυγαν στα αξιόγραφα είπαμε.

ΦΕΤΟΣ ΠΑΤΑΜΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ