Snipers are Wussies

Ευτυχώς επέστρεψε!

Ποιος;

Ο ακροπορδιστής. Εκείνη η στήλη στο vromia.net, που, δυστυχώς για τα μυαλά που κουβαλούμε σαν λαός, τους πληρώνουν κι από πάνω για να γράφουν διάφορα καλά για να γελάμε.

«Ο ακροπορδιστής», γράφει, «θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, για αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι ΑΝΤΙαποελίστες για να μη νιώσουν τα πυρά του ακροπορδιστή».

Ήταν η ΚΟΡΥΦΑΙΑ επιστροφή. Ο λόγος που με έκανε να ανυπομονώ να γράψει, για να γελάσω.

Μα ποια πυρά ρε;

Με άσφαιρα ρίχνεις. Η εισαγωγή σου, έχει μπει δίπλα από την εξήγηση του όρου «κόμπλεξ» στο λεξικό του Μπαμπινιώτη.

Με κάθε ευκαιρία ο ακροπορδιστής, γράφει για την Ανορθωσάκκα μας. Τόσο κόλλημα έχει, που μας σκέφτεται παραπάνω κι από ένα μέσο Ανορθωσιάτη. Γράφει ένα κατεβατό ανούσια πράματα, αλλά πήραμε το μήνυμα. Μας φοβάται.

Μας έκανε τη χάρη λέει, να επιστρέψει μετά από χρόνια.

Ευτυχώς γιατί θέλαμε πολύ να γελάσουμε με τις ιστορικές σου ανακρίβειες. Δεν έγραψες μια πρόταση που να μπορείς να στηρίξεις και να στοιχειοθετήσεις. Μια!

Χαράς την αστοχία σου! Εν νεροπίστολο που κρατάς τα γέριμα;

Πρόσφατα μας έδειξαν τι εστί ΑΠΟΕΛ. «Με το έτσι και το θέλω», είπε ο Chipmunk και το υιοθέτησε ο άσφαιρος. Ε ναι, με τα γκολ οφσάιντ έτσι θα σας κρατούν κοντά μας.

Παραδέχθηκαν ουσιαστικά, πως ελέγχουν την παράγκα τους. Και υπερηφανεύονται πως θα προσπαθήσουν να το πάρουν με τη βία.

Μην φοβάστε, η παράγκα ήταν και εξακολουθεί να είναι δική σας. Για αυτό υπάρχουν ιστορικά ντοκουμέντα.

Και ο ναυαγός μιλά με αποδείξεις, όχι με πορδές, όπως τον άσφαιρο. Να μερικά:
• Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αθηνών, Λουκάς Μπάρλου είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως είχαν εντολές να χαρίσουν του ΑΠΟΕΛ για μείνει στην Α’ Εθνική, το 1974.
• Να μην πούμε και πιο παλιά, που ήσασταν η μόνη ομάδα που τερμάτισε τελευταία και έφεραν τα κάτω πάνω για να παραμείνετε στα σαλόνια.
• Ή για τα κλεμμένα ούρα που «έκαιγαν» ποδοσφαιριστές σας;
• Ή για τα… Aspro Clear;
• Ή το… Χαπέσιη thanks;
• Ή το πιο αστείο σας σύνθημα, το «σφύρα καλά»… Συμφωνούμε μαζί σας, θέλουμε να σφυρά καλά ο διαιτητής.

Ε μα τόσες πολλές «συμπτώσεις» εις βάρος σας;

Αλλά ατού, να επιμένετε πως ελέγχουμε εμείς το παρασκήνιο.

Εσύ ακροπορδαλά εκτός από το κόμπλεξ που έχεις εναντίον μας τι άλλο έχεις να πεις;

Τίποτα.

Έχεις πλάκα όταν σε διαβάζω.

Αυτή είναι η έννοια της Ιδέας που θέλετε να νομίζετε πως είσαστε, αλλά τελικά δεν έχετε ΙΔΕΑ τι σημαίνει.

Μα ποια ιδέα; Έχετε την ιδέα πως είσαστε μεγάλη ομάδα. Με τα σικέ τα πρωταθλήματα. Αλλά έτσι σας έμαθαν. Αφού να χάνετε δεν ξέρετε. Όχι επειδή είστε “αιώνιοι” νικητές, αλλά επειδή είστε πίκριες. Να απειλούν πως αν χάσουν το πρωτάθλημα δεν θα διεξαχθεί πρωτάθλημα α’ κατηγορίας!

Ο ορισμός της ξεφτίλας.

Μας λέει βρωμισμένους συνολικά εφτά φορές στα σημερινά του γενικά και αόριστα κείμενα.

Εντάξει ρε το εμπεδώσαμε. Είσαι άλουτος δεν χρειάζεται να βγάζεις το κόμπλεξ σου προς τα έξω.

Να σου φέρουμε αποσμητικά όταν θα έρθουμε στο ΓΣΠ.

Η πιο γελοία ατάκα όμως είναι το «ο εφιάλτης σας επέστρεψε». Σαν sequel ταινίας ακούγεσαι. Για αυτό όποτε κάθομαι να σε διαβάζω, φέρνω ποπ-κορν και κανένα αναψυκτικό. Για να απολαμβάνω τα σενάρια που κάθεσαι μέρα νύχτα και σκέφτεσαι ή που σου λαλούν να γράφεις.

Έχει πλάκα που κάθεσαι τζιαι γράφεις και εξηγάς μας τι σημαίνουν τα αρχικά του ΑΠΟΕΛ. Σαν να ειναι τόσο χαμηλό το IQ σου τζιαι προσπαθείς να το εμπεδώσεις. Αλλά τι γράφω, ποιο IQ;

Ευτυχώς που σε έχουμε εσένα ρε, γιατί τόσα χρόνια από το σχολείο σας ήξερα ως «Άχρηστα Ποσκούπιδα Οδός Ερμού Λευκωσίας».

Ποιος εφιάλτης ρε; Ο γείτονας μου έγινε 19 χρονών να πανηγυρίσει νίκη σας μέσα στο «Παπ». O ορισμός του εφιάλτη εμείς είμαστε.

Μια ζωή μας αντιγράφετε τζιαι πλασάρετε μας ότι πρωτοπορείτε, αλλά δεν τα καταφέρνετε. Μεν φοάσαι αν διερωτηθείς τι εννοώ, θα σου τα γράψω. Απλά επειδή εν αρκετά μεγάλο το κείμενο μου, θα το αφήκω ως εδώ, για να μην υπερθερμανθεί ο νους σου.

Τζιαι πρόσεχε γιατί όση ώρα σημαθκιάζεις με το νεροπίστολό σου, η διόπτρα σου εν κλειστή.

Ούτε ο Bush να ήσουν!

Αλλά τι να κάνουμε, προσπαθούμε να σε ανεχτούμε, μιας και είσαι ο καλύτερος μας πελάτης. Ο γιατρός είπε μας να σούζουμε την τζιεφαλή μας όποτε γράφεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ