Σάλος για την κρυφή συνάντηση ΚΟΠ-ΑΠΟΕΛ

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως το πρωί του περασμένου Σαββάτου, μέλη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, συναντήθηκαν στα γραφεία της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον αρχιδιαιτητή Χανς Ρέικβαρτ.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «politis-sports.com», ο πρόεδρος των γαλαζοκίτρινων, Φοίβος Ερωτοκρίτου, συνοδευόμενος με τους Γιώργο Γεωργίου (αντιπρόεδρος) και Άντη Πολυδώρου (β’ αντιπρόεδρος) συζήτησαν με τους προαναφερθέντες για τη διαιτησία. Παρών στη συνάντηση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Χάρης Λοϊζίδης.

Η αντίδραση είναι εύκολα κατανοητή για ποιο λόγο υπάρχει, ενώ ας μη ξεχνάμε πως έχει γίνει… συνήθεια πλέον στο φετινό πρωτάθλημα να ακούμε τους γαλαζοκίτρινους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία μετά από κάθε παιχνίδι της ομάδας τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως όταν κλήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, ανέφερε χαρακτηριστικά, «ουδέν μεμπτόν».

Πώς να πείσει όμως τα άλλα σωματεία, την ώρα που γίνονται πολλά λάθη στη διαιτησία και την ώρα που εκκρεμούσε ντέρμπι 48 ώρες αργότερα, κόντρα στην ΑΕΛ;

Ακόμη και να μην υπήρχε κάτι το μεμπτό, ο τρόπος που προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικό το θέμα και ανεπιτυχώς όσοι συμμετείχαν στη συνάντηση, γεννά πολλά ερωτηματικά.

Ειδικά όταν γίνονται δηλώσεις μετά το ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ από πλευράς των νικητών και του στυλ «πρωτάθλημα θα πάρουμε με το έτσι και το θέλω»…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ