Χωρίς υποτίμηση με την Αγία Νάπα

Μπορεί το παιγνίδι με την Αγία Νάπα που ακολουθεί να είναι το θεωρητικό πιο εύκολο για το πρωτάθλημα, όμως οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, και να πάρουν τη νίκη με όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, και γιατί όχι, και με πολλά τέρματα. Φθάσαμε ήδη στην ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο ουσιαστικοί στο παιγνίδι μας, καθώς και να «συνδυάσουμε» τα προτερήματα που παρουσιάζουμε ανά παιγνίδι, ελαχιστοποιώντας τα μειονεκτήματα της ομάδας. Και το παιγνίδι με την Αγία Νάπα προσφέρεται για αυτό.

Δηλαδή, η ομάδα να έχει την μπάλα στην κατοχή της αλλά την ίδια στιγμή οι κινήσεις των ποδοσφαιριστών μας να μας φέρνουν σε σημείο βολής, και να μην υπάρχει αυτή η στατικότητα που είδαμε στο παιγνίδι με την Σαλαμίνα. Επίσης, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις γρήγορες μας αντεπιθέσεις και με καθαρότερο μυαλό, για να τελειώνουμε τις φάσεις και να μην τις σπαταλούμε. Επιπλέον, θέλουμε να δούμε περαιτέρω βελτίωση στα στημένα, κάτι που μας στοίχησε αρκετά μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή μας πορεία.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών και να σπρώξει την ομάδα όπως μόνο αυτός ξέρει προς την όγδοη μας φετινή νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ