Ο αντικαταστάτης του Λαβόρδε

Μετά και την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο παιγνίδι με την Σαλαμίνα, ο Κολομβιανός σταρ της ομάδας χάνει το παιγνίδι με την Αγία Νάπα και βάζει σε πονοκεφάλους τον Ρόνι Λέβι για να βρει τον αντικαταστάτη του. Ρονκάτο, Κάλβο αλλά και Οκκάς ερίζουν για την θέση, με τον ανταγωνισμό να κρατάει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές και ευχαριστημένο τον Λέβι.

Στα πρώτα παιγνίδια της χρονιάς και με τον Λαβόρδε τραυματία, ήταν ο Οκκάς που κλήθηκε να πάρει την θέση του, με τον Κάλβο να βρίσκεται στα δεξιά της επίθεσης. Στους τελευταίους αγώνες όμως, το δίδυμο στους πλάγιους επιθετικούς έχει αλλάξει, με τους Λαβόρδε και Ιτζάγκι να παίρνουν τις δύο θέσεις. Στο μεσοδιάστημα και στα παιγνίδια με Ομόνοια και Ονήλιλο, θέση στα άκρα της επίθεσης σαν βασικός πήρε και ο Ρονκάτο.

Βλέπουμε ότι και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν πάρει αρκετά αγωνιστικά λεπτά και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ποιος είναι αυτός που θα πάρει την θέση του Λαβόρδε. Το ότι υπάρχει ανταγωνισμός όμως, είναι σίγουρα κάτι που ευχαριστεί τον Λέβι, καθώς όλοι θα δώσουν τα πάντα για να διεκδικήσουν την θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ