Χατζηλιασής – Αντωνίου: Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος

Αυτό που γίνεται με το Αποέλ φέτος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η ομάδα που ακόμα και παρά το σφάξιμο της ΑΕΚ χθες, κατάφερε να χάσει, έχασε κάθε μέτρο της πραγματικότητας και οι παράγοντές της αναλώνονται σε δηλώσεις – μάντρισμα των προβάτων τους.

Στοχευμένη πρόκληση είδε ο Χατζηλιασής, για να «μαγειρέψουν» τιμωρία κατά του Αποέλ «αξιοποιηθεί από τους ενδιαφερόμενους στη συνέχεια..», εννοώντας το δικό μας παιγνίδι μαζί τους στο ΓΣΠ. Ναι ρε βλάκα! Εμείς είπαμε στους ηλίθιους οπαδούς σας να παν να σκοτώσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ, για να τιμωρηθείτε. Βλάκα, ε βλάκα. Κάποιοι βιάζονται για την απονομή, είπε επίσης. Δεν βιαζόμαστε, αλλά να ξέρεις τις φωτογραφίες της απονομής θα σου τις στείλουμε ταχυδρομικώς να τις κρεμάσεις στον τοίχο σου.

Πάμε στον βλάκα νούμερο δύο του Αποέλ. Τάκης Αντωνίου. Ο μια ζωή αποτυχημένος σε όλα. Έχει παράπονα λέει για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το Αποέλ από την διαιτησία και πάλι ρίχνει σπόντες για μας. «Έχει δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα φορτισμένη και αυτό γιατί ο κόσμος μας συγκρίνει το τι γίνεται με άλλες ομάδες», είπε ο κύριος. Εξήγα μας κύριε Αντωνίου πως το Αποέλ κατάφερε χθες όχι μόνο να τελειώσει το παιγνίδι με 11 ποδοσφαιριστές αντί με 8, αλλά να δεχθεί μόνο μία κίτρινη στα δολοφονικά φάουλ των παιχτών σας.

Χατζηλιασής – Αντωνίου. Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος των Κυπριακών γηπέδων. Ακόμα είμαστε στην δέκατη αγωνιστική, αναλογιστείτε τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και όσο πηγαίνει προς την λήξη το φετινό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ