Τελικά έννεν μόνο της Θύρα 9 παραπονιάρες!

Θυμάστε πριν λίο καιρό τες κορούες της 9 που εκάμναν ούλλο παράπονα; Και τι δεν είπαν μετά το παιγνίδι μας στον Ναό! Ενομίζαμεν και εμείς ότι μόνο τούτες εμπορούσε να ήταν τόσο παραπονιαρούες. Έλα όμως που επέσαμεν έξω! Οι συμπολίτισσες τους οι λαστιχαρούες εν ακριβώς το ίδιο και χειρότερες! Εν μας ακούτε που σας λαλούμεν μία μία; Εν ήρτεν η σειρά σας τα γέριμα ακόμα! Περιμένε τρεις αγωνιστικές! Λυσσιασμένες και εσείς!

Έχουμεν και τον πίθηκο των Cocopops τον Χατζηλιασή (sorry πραγματικέ πίθηκε των Cocopops, εν ήθελα να σε θίξω), να μου φκαίνει κάθε Δευτέρα να μου λαλεί θέλει πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Που αν τον ρωτήσεις τι σημαίνει επί ίσοις όροις εν θα ξέρει να σου απαντήσει. Μα ρε πίθηκε, αν υπήρχεν πρωτάθλημα επί ίσοις όροις στην Κύπρο, παίζει να ήσουν και διαβάθμιση. Μακάρι να έχουμε επί ίσοις όροις! Μακάρι όμως! Αν είχαμεν θα έπιανεν το πέναλτι της η Άχνα προχτές την Δευτέρα. Και έναν η Σαλαμίνα πριν 15 μέρες. Και έναν ο Απόλλωνας την τρίτη αγωνιστική μαζί σας.

Όπως και να έχει κοπέλες, τρεις αγωνιστικές σας εμείναν. Κάμετε υπομονή! Και εννά έρτουμεν και στον βόθρο σας να σας πατήσουμε έτσι καλά καλά, και να σας πούμεν adios amigos. Όπως σας λαλώ και εγώ τωρά. Adios amigos.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ