Ανόρθωσις – Doprastav (0-3): Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής

Την εντός έδρας ήττα με 0-3  γνώρισε πριν από λίγο το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας  από την ομάδα της Doprastav Bratislava. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής αν και τα κορίτσια μας κατάφεραν να κοντράρουν τις Σλοβάκες στο πρώτο και τρίτο σετ.

Στο πρώτο σετ αν και η ομάδα μας δεν μπήκε καλά, εν τούτοις κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ, για να χάσει τελικά στα… σημεία με 22-25. Στο 2ο σετ, μάλλον μπήκαν μόνο οι φανέλες στο γήπεδο, με το τελικό 18-25 να είναι και… τιμητικό για μας.

Στο τρίτο σετ, κάναμε τη χειρότερη αρχή, κάτι που ενδεχομένως να μας στοίχισε στο τέλος. Οι πετοσφαιρίστριες μας βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-6, αλλά οι… φωνές του προπονητή κ. Ομελτσένκο έφεραν το 6-6 και την ανατροπή στο σκηνικό. Το σετ κύλησε με μεγάλη αγωνία, ήταν συναρπαστικό και το προβάδισμα στο σκορ εναλλασσόταν μέχρι το τέλος. Πιο ψύχραιμες και πιο έμπειρες οι αντίπαλοι, πήραν τελικά το σετ με 22-25 και το ματς με 0-3.

Στον επαναληπτικό της άλλης βδομάδας, η ομάδα μας θα επιδιώξει το θαύμα, δηλαδή νίκη με οποιοδήποτε σκορ και οδήγηση του αγώνα στο “χρυσό σετ”. Από την πλευρά μας, θα δηλώναμε ευχαριστημένοι αν τα κορίτσια μας κατόρθωναν να κερδίσουν έστω και ένα σετ. Για να καταφέρουν κάτι τέτοιο, θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ καλύτερες από απόψε – κάτι που είδαμε σε παιχνίδια του πρωταθλήματος – και να περιορίσουν τα λάθη τους στο ελάχιστο.

Και αυτό το παιχνίδι, βγήκε ζωντανά από το Θεμιστόκλειο μέσω της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να το δείτε σε επανάληψη εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ