Πρόσω ολοταχώς για κορυφή

Ραντεβού με την κορυφή δίνει απόψε η Μεγάλη Κυρία, όπου με νίκη της απέναντι στον Εθνικό θα απολαμβάνει την μοναξιά στην πρώτη θέση με τρεις βαθμούς από τους διώκτες της, πριν αρχίσουν τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι. Η ομάδα μας καλείται να εκμεταλλευτεί την χθεσινή νίκη της ΑΕΚ και να αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για να έρθει η νίκη όμως, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιγνίδι, και να αποφύγουμε τα λάθη των τελευταίων αγώνων, και τα ατομικά, αλλά και στο πως αντιμετωπίζουμε τα παιγνίδια. Είπαμε αρκετές φορές τι πρέπει να αλλάξει με τα θεωρητικά εύκολα παιγνίδια, για να μην τρέχουμε όπως τρέχαμε με Σαλαμίνα και Αγία Νάπα.

Οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης δεν υπάρχει στο πρόγραμμα, και για αυτό και εμείς με την σειρά μας οφείλουμε να είμαστε ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ μας με τον Εθνικό, αλλά όπως είδαμε και με την νίκη της ΑΕΚ στο ΓΣΠ, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Σοβαρά λοιπόν, πειθαρχημένα, να πάρουμε την όγδοη συνεχόμενη μας νίκη και να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι που έρχονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ