Ο Χατζηλιασής μας πήρε για κορόϊδα (Τι θέλουν να επιτύχουν)

Δεν γουστάρω με τίποτα να σχολιάζω διαιτησίες και δηλώσεις που δεν έχουν ουσία αλλά λέγονται για αυτοάμυνα. Εάν με διαβάζετε η δουλειά μου είναι άλλη σε αυτή στην στήλη, αλλά θα το κάνω για πρώτη φορά επειδή φαίνεται ότι το ΑΠΟΕΛ και ο Χατζηλιασής παίζουν με τη νοημοσύνη μας: Θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και κάτι άλλο στο οποίο θα αναφερθώ πιο κάτω… Κάποιος που δεν παρακολούθησε το παιχνίδι(ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ) και ακούει τις δηλώσεις των διοικούντων του ΑΠΟΕΛ και του Πανίκου Χατζηλιασή βγάζει το εξής συμπέρασμα:  Ήρθε ο Νικολαϊδης στην έδρα μας και μας κατακρεούργησε. Δεν μας άφησε να παίξουμε μπάλα, με τα σφυρίγματα του έσπρωχνε την ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΠ και κατάφερε στο τέλος να υλοποιήσει τον στόχο του, αφού οι «κιτρινοπράσινοι» απέδρασαν με το διπλό. Με συγχωρείτε για την φράση μου «Παπάρια Μάντολες», αλλά όταν αυτοί δεν σέβονται εμείς γιατί να τους σεβόμαστε;

Φωνάζει το ΑΠΟΕΛ για την διαιτησία, αλλά κανείς δεν μίλησε για συγκεκριμένες φάσεις. Που αδικήθηκες κύριε Χατζηλιασή; Γιατί βρε αδελφέ δεν μιλάς συγκεκριμένα; Iδού οι αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα επειδή εμείς αρεσκόμαστε να μιλούμε έξω από τα δόντια:

-Στο 46′ ο Σολωμού κάνει την πλάσα και λες ότι πέρασε την γραμμή τέρματος. Μία δύσκολη φάση που θες δέκα ριπλέι και ακόμα συμπέρασμα δεν βγάζεις. Εγώ έχω την εντύπωση ότι η μπάλα δεν πέρασε 100% την γραμμή τέρματος.

-Στο 90′ ο Μαντούκα είναι οφσάιντ και σωστά σταμάτησε η φάση που κατέληξε σε γκολ για τον ΑΠΟΕΛ(ξεκάθαρη φάση).

Τόσος ντόρος για μία φάση εάν πέρασε την γραμμή ή όχι: Για μία αμφισβητούμενη φάση ο Νικολαϊδης κατακρεούργησε το ΑΠΟΕΛ. Στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα ευθύνη έχει ο πρώτος βοηθός(Αθηνόδωρος Ιωάννου). Θέλω να ακούσω διοικούντες του ΑΠΟΕΛ να μας πούνε που αλλού αδικηθήκανε και εάν έχουν δίκαιο θα τους ζητήσω και δημόσια συγγνώμη!

Το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ είναι άλλο: Σου λέει κατήγγειλα τον Μούσκο την περασμένη αγωνιστική και καπάκι την επόμενη αγωνιστική μου βάζουν τον Νικολαϊδη ο οποίος με παίζει στα ίσα μέσα στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ. Δεν εισακούστηκε το μήνυμα μου. Φαίνεται κάτι πάει λάθος την φετινή χρονιά. Και επειδή κατέχουμε από παρασκήνιο και διαιτησίες ο κ.Νικολαίδης έκανε το καθήκον του, αλλά το ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε και για αυτό έχασε. Εμείς μιλάμε με πράξεις:

-Στο 51′ ο διαιτητής δεν σφυρίζει φάουλ υπέρ της ΑΕΚ και στην συνέχεια της φάσης ο Μπενασούρ προσπαθεί με τάκλιν να χτυπήσει ανεπιτυχώς τον Πιντάδο. Φάση που σήκωνε μέχρι και κόκκινη κάρτα.

-Μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ μετρήστε πόσα φάουλ έδωσε ο κ.Νικολαίδης στην ομάδα του Μπεν Σιμόν. Δείτε επανάληψη την φάση που κιτρινίζει ο ρέφερι τον Ζιλέ δίνοντας φάουλ έξω από την περιοχή για το ΑΠΟΕΛ: Φάση για να γελάει ο κόσμος.

-Υπήρξε διακοπή(ρήψη αντικειμένων στον Χαίμοφ) και στο 90+2 ο διαιτητής δίνει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων: Έληξε το παιχνίδι στο 97΄ και…

Με απλά λόγια ο κ.Νικολαϊδης προσπάθησε, αλλά δεν τον βοήθησε το ΑΠΟΕΛ με την συνολική του παρουσία για να κερδίσει. Για να είμαστε και ειλικρινείς σε γενικές γραμμές η ΑΕΚ είχε καλή διαιτησία, επειδή το ΑΠΟΕΛ μέσα στοΓΣΠ(κυρίως) συνήθισε αλλιώς: Να τα παίρνει όλα δικά του και οι αμφισβητούμενες μόνο ΑΠΟΕΛ!

Θυμηθείτε πότε θα ξανακάνει διαιτησία της ομάδας του Γιοβάνοβιτς ο συγκεκριμένος ρέφερι. Από εδώ και πέρα θα βάζουν άλλους που θα είναι ασφαλισμένοι. Βλέπε κυρίως Τσαγγάρη και Σκαπούλλη.

Έχουν δίκαιο στο ΑΠΟΕΛ που φωνάζουν για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ.  Η διαιτησία του Χρίστου Νικολαίδη κατακρεούργησε τους «γαλαζοκίτρινους» (σύμφωνα με αυτούς) οι οποίοι φαίνεται αλλιώς είχαν συνηθίσει και αλλιώς τους συμπεριφέρονται φέτος και αυτό είναι το μέγα πρόβλημα τους! Το παιχνίδι με την ΑΕΚ τελείωσε και το ΑΠΟΕΛ έχασε: Δεν πρέπει νε ξεχνάμε όμως ότι η ομάδα παίζει κατά σειρά με ΑΕΛ εκτός και Ανόρθωση εντός. Φωνάζει τώρα ο κ.Χατζηλιασής (γραμμή σε όλα τα ΜΜΕ) παίζοντας αυτοάμυνα για την συνέχεια. Σου λέει είναι δύο ντέρμπι. Εάν τα χάσω δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος. Άρα πρέπει να προετοιμάσω το έδαφος για να είμαι καλυμμένος μπας και στραβώσει περισσότερο η κατάσταση. Ειλικρινά είναι κρίμα…

ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ… 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ