Προσοχή στις παγίδες!

Παιχνίδι που κρύβει κινδύνους είναι το σημερινό με τη Νέα Σαλαμίνα και η ομάδα μας καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική προκειμένου να μην πιαστεί στις… παγίδες της αντιπάλου.

Μετά από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών – με Απόλλωνα εκτός, το ντέρμπι με την Ομόνοια και την πρώτη φετινή έξοδο στη Λευκωσία – η Ανόρθωσις επιστρέφει στο Αντώνης Παπαδόπουλος για μια θεωρητικά πιο εύκολη αποστολή. Ο χαρακτήρας τοπικού ντέρμπι που παίρνει το παιχνίδι ωστόσο, η απουσία για πρώτη φορά του Νταν Αλέξα και η πίεση για νίκη πάση θυσία, έχουν όλο το επιτελείο της ομάδας στην πρίζα!

Η Σαλαμίνα, μόλις πριν δυο βδομάδες έκανε την ΑΕΛ να τα… χρειαστεί μέσα στο Τσίρειο. Όχι μόνο είχε προηγηθεί, αλλά αντιστεκόταν σθεναρά με 10 ποδοσφαιριστές, μέχρι που η Λεμεσιανή ομάδα πήρε τη νίκη στο 100′ παρά κάτι, με πέναλτι. Παρόμοιο σκηνικό και στο Αμμόχωστος πριν από μια βδομάδα, όπου το ΑΠΟΕΛ μπορεί να κέρδισε με το φαινομενικά άνετο 0-3, πλην όμως, δεινοπάθησε για να το καταφέρει. Πέραν τούτου, στο 0-1 η Σαλαμίνα διαμαρτύρεται – και έχει δίκαιο – για καθαρό πέναλτι – διπλό μάλιστα, στην ίδια φάση – και κόκκινη κάρτα στον Καρυπίδη. Να μην ξεχνούμε δε, ότι η μοναδική ισοπαλία (0-0) της εκ των πρωτοπόρων ΑΕΚ, προέρχεται από παιχνίδι στο Αμμόχωστος με τη Νέα Σαλαμίνα.

Φυσικά, με μόνο μια νίκη στις εφτά μέχρι τώρα αναμετρήσεις της κι αυτή στην 3η αγωνιστική με την Αγία Νάπα, η συμπολίτιδα δείχνει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι της και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Προβλήματα τα οποία ο Ρόνι Λεύι καλείται όχι μόνο να βρει, αλλά και να εκμεταλλευτεί, προκειμένου να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο ανώδυνα, στην πορεία προς τον τίτλο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ