Και τώρα Παφιακός

Μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Μαρίνα Καστέλα και τη δύσκολη επικράτηση στο τάι-μπρέικ στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας, νέες εξετάσεις αύριο για την Ανόρθωση.

Ο Παφιακός έρχεται με απαιτήσεις στη Λεμεσό και θέλει να εκμεταλλευτεί την κόπωση που υπάρχει στην δική μας ομάδα, συνεπεία των πολλών και συνεχόμενων παιχνιδιών. Από την άλλη πλευρά, ο Μάριος Κοντός θα αντιτάξει την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ του, αλλά και τον πρωτόγνωρο ενθουσιασμό, το απαράμιλλο πάθος και την αστείρευτη δίψα για διάκριση που επιδεικνύουν οι πετοσφαιριστές μας σε κάθε παιχνίδι. Κοντά σ’ αυτά και η παράδοση που είναι αδυσώπητη, αφού θέλει την Παφιακή ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια να φεύγει πάντα με το κεφάλι σκυμμένο.

Καταλυτικός παράγοντας ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να φτάσει στη νίκη, ο κόσμος! Η παρουσία μας θα είναι σημαντική, ώστε να δώσουμε στους αθλητές μας τις αναγκαίες ενέσεις ψυχολογίας στα δύσκολα σημεία που θα προκύψουν, μετατρέποντας εκ νέου το Θεμιστόκλειο σε καυτή έδρα. Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε τις δηλώσεις του Γαβριήλ Γεωργίου, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, μετά το παιχνίδι με τη Δερύνεια:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι για μας, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και δείξαμε σοβαρότητα σε όλο τον αγώνα. Προηγηθήκαμε 2-0 σετ,  κάναμε λάθη όμως στη συνέχεια και μας στοίχισε. Στο τέλος φανήκαμε ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Βλέπουμε τώρα με αισιοδοξία τη συνέχεια, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας (ξαναπαίζουμε τη Δευτέρα), θα κυνηγήσουμε τη διάκριση και στην Ευρώπη.
Φέτος έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές σχεδόν όλες τις ομάδες και αυτό δίνει ομορφιά στο άθλημα μας. Παράδειγμα η Αναγέννηση η οποία είναι πολύ ενισχυμένη και γεμίζει με κόσμο το γήπεδό της. Χαίρομαι ιδιαίτερα που παίζω σε γεμάτο γήπεδο και θέλουμε και εμείς τον δικό μας κόσμο να γεμίζει το γήπεδό μας.»

*Το παιχνίδι είναι ορισμένο για τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 20:00.

*Το Ανόρθωσις24 θα βρίσκεται φυσικά στο Θεμιστόκλειο, για να μεταφέρει τον παλμό του γηπέδου και της εξέδρας στα σπίτια όσων δεν μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ