Προκαλεί η Ομόνοια

Παραπονεμένη βγαίνει η Ομόνοια για την ψεσινή τιμωρία του Ρονκάτο! Ο εκπρόσωπος των πρωτευουσιάνων, Αντρέας Δημητρίου, μιλώντας στο ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ δήλωσε λίγο πολύ ότι η τιμωρία του Βραζιλιάνου ήταν λίγη και πως ο κόσμος της Ομόνοιας επέδειξε αυτοσυγκράτηση! Διερωτάται δε, τι θα γινόταν διαφορετικά και αν θα τέλειωνε το παιχνίδι!

Δηλαδή, δεν τους φτάνει που την γλύτωσαν με ελαφρύ χρηματικό πρόστιμο αφού η Δικαστική του χάιδεψε ουσιαστικά, ζητούν και τα ρέστα στην Ομόνοια. Λες και το παιχνίδι δεν έπρεπε να είχε διακοπεί ήδη από την ώρα που οι οπαδοί τους έριξαν κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, τραυματίζοντας όχι μόνο το Λαβόρδε και μέλος του ιατρικού μας επιτελείου, αλλά και το Σάβο Παβίσεβιτς. Τον ποδοσφαιριστή που λίγες μέρες μετά να θυμίσουμε χαιρέτισε τη σημαία στο Ηλίας Πούλλος, αφού δεν τους άντεχε άλλο! Αν έτσι επιδεικνύουν την αυτοσυγκράτηση τους στην Ομόνοια, τότε οι λέξεις σε αυτό τον τόπο έχουν χάσει το νόημα.

Είναι προφανής η επικοινωνιακή τακτική της ομάδας της Λευκωσίας, στα χνάρια της έτερης ομάδας της πόλης τους. Αφού τους ευνόησε καταφανώς ο διαιτητής στο γήπεδο – αλλά δεν κατάφεραν παρά να εισπράξουν και δεύτερο τέρμα στην εκπνοή – επί μια βδομάδα τα έβαζαν με τη διαιτησία. Τώρα που η Δικαστική έκανε τα στραβά μάτια και τους χαρίστηκε σκανδαλωδώς, βγαίνουν εκ νέου στην επίθεση προσπαθώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια του φίλαθλου κόσμου. Ενδεχομένως αυτή η τακτική να έχει πέραση στους δικούς τους φίλους και οπαδούς, προκειμένου να αποπροσανατολίζονται από την δεινή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται. Ο υπόλοιπος φίλαθλος κόσμος όμως, ούτε παρωπίδες φορά, ούτε η κρίση του επηρεάζεται από προπαγανδιστικές τακτικές περασμένων δεκαετιών…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ