Δύσκολη έξοδος στη Δερύνεια

Παιχνίδι που κρύβει παγίδες αν δεν προσέξουμε, χαρακτηρίζουν στην πετοσφαιρική Ανόρθωση το αποψινό (20:00) ματς κόντρα στην Αναγέννηση, στο κλειστό της Δερύνειας. Μετά την υπερπροσπάθεια, αλλά και τον θρίαμβο, της Τρίτης με τη Μαρίνα Καστέλα, η τεχνική ηγεσία προσπάθησε να προσγειώσει τους πετοσφαιριστές μας στην κυπριακή πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι, την Τρίτη είχαμε κάνει ένα σχεδόν αψεγάδιαστο παιχνίδι, ειδικά μετά το 1ο σετ. Παρόμοιο του, δύσκολα θα επαναλάβουμε, ιδιαίτερα σε μια τέτοια εποχή που άπαντες δηλώνουν πως η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων της. Ωστόσο, μόνο αισιοδοξία μπορεί να αφήσει μια τέτοια εμφάνιση, αφού φανερώνει πως τόσο το υλικό, όσο και η διάθεση υπάρχουν, προκειμένου να δούμε σπουδαία πράγματα από τη φετινή Ανόρθωση.

Αυτή τη στιγμή, η σκέψη είναι στη Δερύνεια. Εκεί πρέπει να βρεθούν και φίλοι της ομάδας, από τη μια για να την ευχαριστήσουν για την επική πρόκριση επί των Κροατών και από την άλλη για να δώσουν δύναμη και κουράγιο στους παίχτες μας ,να ξεπεράσουν το εμπόδιο της φιλότιμης Αναγέννησης.

Όσον αφορά στη συνέχεια, είναι εξίσου δύσκολη και αρκετά γεμάτη, αφού στο δεκαήμερο που διανύουμε θα δώσουμε 4 παιχνίδια. Μετά το αποψινό, 2ο στη σειρά, ακολουθούν τη Δευτέρα το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Παφιακό και την Παρασκευή το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ