Ο Μπεκιάι μοναδικός εκπρόσωπος της ομάδας του 2006

Πάνε αισίως έξι χρόνια από την τελευταία αναμέτρηση της ομάδας μας με την ομάδα του ΑΟΑΝ για την διοργάνωση του πρωταθλήματος. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά και συνέβησαν πολλά, η ομάδα του 2007 στην ουσία ήταν η βάση, της μοναδικής αήττητης πρωταθλήτριας σε σύνολο 32 αγώνων ομάδας του 2008.

Την ευκαιρία να ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τότε να αγωνιζόταν  και αύριο, θα είχε ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς Ουίλλιαμ Μποαβεντούρα, εντούτοις η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Φυσικά ο Μπόα θα βρίσκεται μαζί μας στις κερκίδες. Ο μόνος από τους τότε πρωταγωνιστές, που θα έχει την πλησιέστερη θέση στον αγωνιστικό χώρο, είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας Αριάν Μπεκιάϊ που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΟΑΝ στις 12 Αυγούστου 2006 αγωνίστηκαν οι Μπεκιάι, Πουρσαϊτίδης, Κατσαβάκης, Λάμπρου, Κετσπάγια, Κάριτς(46’Φρούσσος), Καράμπας, Ζλόγκαρ, Σοάρες(67’ Κόσλεϊ), Νικολάου, Μποαβεντούρα.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του β’γύρου το οποίο κερδίσαμε με 0-2 αγωνίστηκαν οι Μπεκιάι, Τριποτσέρης, Σαμάρας, Λάμπρου, Λουκά (69’Κετσπάγια), Νικολάου, Καράμπας, Σλόγκαρ, Κόσλεϊ(91’Μιντίκκης), Πάχαρς (46’ Πουρσαϊτίδης), Μποαβεντούρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ