Οι πρώτες μεταγραφικές σκέψεις

Ενάμιση μήνα πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, ήδη άρχισαν οι πρώτες μεταγραφικές σκέψεις για ενίσχυση της ομάδας μας. Μετά και την ατυχία με τον Μποαβεντούρα αλλά και την αναμενόμενη εγχείρηση του Λαμπάν, η μεταγραφική ενίσχυση είναι επιτακτική για να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σίγουρα θα αναζητηθεί ενίσχυση στα άκρα της αμυντικής γραμμής, και μένει να δούμε σε ποιο από τα δύο. Δηλαδή αν ο Λέβι θα προτιμήσει να αντικαταστήσει τον Μποαβεντούρα με ακόμη ένα αριστερό μπακ παρότι ο Σιέλης κάνει καλές εμφανίσεις, ή αν θα προτιμηθεί να έρθει παίχτης στο δεξί άκρο της άμυνας. Υπάρχει μία θέση ελεύθερη και έτσι τουλάχιστον για την μία μεταγραφή που θα πραγματοποιήσουμε, δεν θα χρειαστεί να αποδεσμευτεί κάποιος άλλος.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια πώληση, δεν αναμένουμε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής, πλην του Ζούλα, ο οποίος παρόλο που είναι ο μοναδικός βαρύς επιθετικός που έχουμε, δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στον βαθμό που χρειάζεται. Υπάρχει υπεροπλία στις θέσεις της επίθεσης, και ίσως αν έρθει κάποια πρόταση για τον Ρουμάνο και αδειάσει μία θέση ξένου στην ομάδα, να την χρησιμοποιήσουμε για να φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή στον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς ο Λαμπάν θα λείψει τουλάχιστον ένα δίμηνο μετά την εγχείρηση.

Όλα αυτά είναι πρόωρες σκέψεις με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, και μέχρι το τέλος του χρόνου όλα μπορούν να αλλάξουν. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα γίνουν κάποιες μεταγραφές, δεν αναμένεται όμως να δούμε τις σαρωτικές αλλαγές που βλέπαμε τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους του Ιανουαρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ