Η νίκη να συνοδευτεί με καλή εμφάνιση

Αυτό είναι το ζητούμενο του αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Εθνικό, πέραν φυσικά της νίκης και των τριών βαθμών. Η ομάδα μετά από τις δύο κακές εμφανίσεις με Σαλαμίνα και Αγία Νάπα, έχει την ευκαιρία να κάνει μία καλή εμφάνιση, να πάρει την νίκη, και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν.

Όπως αναφέραμε πριν, πλην του τιμωρημένου Αλέξα, η Μεγάλη Κυρία ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα της Άχνας με όλα τα όπλα στην φαρέτρα, με τον Ρόνι Λέβι να έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να καταρτίσει μία εντεκάδα από πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, και με ένα πάγκο με ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονταν βασικοί στις περισσότερες ομάδες του τόπου.

Για να μην επαναληφθούν και πάλι οι τελευταίες εμφανίσεις, πρέπει να δούμε ποδοσφαιριστές με κίνηση στον κενό χώρο και να μην είναι στατικοί, η μπάλα να πηγαίνει από τους μέσους γρήγορα στους επιθετικούς, και οι ακραίοι αμυντικοί να βοηθούν τους εξτρέμ στο επιθετικό κομμάτι έτσι ώστε να ανοίγονται χώροι για τους ποδοσφαιριστές μας.

Ο Εθνικός είναι μία καλή ομάδα, αλλά θα παραταχθεί στον μεταξύ μας αγώνα με αμυντικές βλέψεις, όπως και η Σαλαμίνα καθώς και η Αγία Νάπα τις τελευταίες αγωνιστικές. Αν είμαστε και πάλι στατικοί, λίγες θα είναι οι τελικές προσπάθειες που θα έχουμε, και χωρίς τις ευκαιρίες, δεν έρχεται το τέρμα. Τόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί Δευτέρα, «κακή» ημέρα για να έρθει ο κόσμος καθώς έχουμε οπαδούς από όλες τις πόλεις, και έτσι η προσέλευση στο γήπεδο θα είναι δύσκολη για αρκετούς. Όσοι και να βρεθούμε όμως στο Αντώνης Παπαδόπουλος, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε μόνο εμείς να κάνουμε, και να αποτελέσουμε τον 12ο ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ