Ντέρμπι στο Φούτσαλ!

Την ΑΠΕΑ Αρακαπά αντιμετωπίζει η ομάδα μας απόψε στις 20:30, στο Κοινοτικό Στάδιο Λάρνακας. Το παιχνίδι θεωρείται πάρα πολύ σημαντικό για την υπόθεση “άνοδος”, αφού ο Αρακαπάς αυτή τη στιγμή είναι 2ος στη βαθμολογία, μόλις 3 βαθμούς πάνω από την Ανόρθωση (4η) και είναι μια χρυσή ευκαιρία να τους “πιάσουμε” βαθμολογικά. Θυμίζουμε ότι την άνοδο θα χαρούν μόλις οι τρεις πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογική κατάταξη.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τη Μεγάλη Κυρία, καθώς αυτή τη βδομάδα θα απουσιάζει ο Σταύρου. Η Ομοσπονδία, κωλυσιεργώντας από Δευτέρα σε… Δευτέρα για ένα ολόκληρο μήνα, δεν ανανέωσε έγκαιρα το δελτίο υγείας του αθλητή μας, με αποτέλεσμα να μένει παροπλισμένος για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Η Ανόρθωσις παρόλα αυτά παρουσιάζεται πανέτοιμη για το παιχνίδι, όπως δήλωσε στο Ανόρθωσις24 χθες ο κέρβερος της εστίας μας Αναστάστης Στυλιανού. Εκείνο που ζητούν οι φουτσαλιστές μας, είναι τη στήριξη του κόσμου, απαραίτητου συστατικού στοιχείου για να μεγαλουργήσουν στο γήπεδο και να μας κάνουν περήφανους και σε αυτό το αθλητικό τμήμα του Σωματείου μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ