Αστειότητες: Επιστολή ΑΠΟΕΛ στην Εκτελεστική

Έμμονη ιδέα έχουμε γίνει φαίνεται στο Αποέλ, αφού σήμερα ο πρόεδρος του σωματείου Χριστόφορος Ποταμίτης απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠ (τώρα, επιστολές μέσα στην ίδια οικογένεια πρώτη φορά βλέπουμε!) ζητώντας… τα ρέστα από τη Δικαστική.

Στην επιστολή, κάνει σύγκριση ανάμεσα στις τιμωρίες που επιβλήθηκαν σε μας και τα αδέρφια τους για το παιχνίδι Ανόρθωσις-Ομόνοια και σε παιχνίδι του Αποέλ στο φούτσαλ!

«Αγαπητέ πρόεδρε.

Διαβάζοντας σήμερα τις αποφάσεις της δικαστικής επιτροπής της ΚΟΠ σε σχέση με τα επεισόδια και τη διακοπή του αγώνα ποδοσφαίρου Ανόρθωση-Ομόνοια, θα θέλαμε να θέσουμε το ακόλουθο ερώτημα σε σας. Πως ένα μπρελόκ που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα φούτσαλ ΑΠΟΕΛ City-Ομόνοια  τιμωρήθηκε η ομάδα μας με αποκλεισμό έδρας (επιπλέον του προστίμου), ενώ σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου που έβλεπε τηλεοπτικά όλη η Κύπρος όπου ρίχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς πάμπολλα αντικείμενα και εκρηκτικά, τραυματίζοντας ποδοσφαιριστές/παράγοντες, ως επίσης είδαμε ποδοσφαιριστές που έριχναν επικίνδυνα αντικείμενα προς την κερκίδα και για όλα αυτά δεν τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ΚΑΝΕΝΑΣ;

Αναμένουμε μια λογική εξήγηση εκ μέρους σας». 

Τουλάχιστον, ο εν λόγω κύριος, ας είχε το θάρρος να κάμει αναφορά και στην περίεργη απαλλαγή Χ”Λιασή από το κατηγορητήριο, ως επίσης και στα ουκ ολίγα αίσχη οπαδών της ομάδας του (ξυλοφόρτωμα μεσήλικα οπαδού, κάψιμο Ολύμπια, διακοπή αγώνα με τους συμπολίτες τους, συμπλοκή ποδοσφαιριστών τους με τους προπονητές του Εθνικού στο Δασάκι) για τα οποία καμιά ποινή δεν τους επιβλήθηκε. 

Αναμένουμε με αγωνία το επόμενο επεισόδιο στο (κουκλο)θέατρο του παραλόγου. Αν μη τι άλλο, δύσκολες οι εποχές, το γέλιο δυσεύρετο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ