Μεγάλο ντέρμπι στην πετόσφαιρα

Μακριά από την αγαπημένη Αμμόχωστο για άλλη μια χρονιά θα συναντηθούν οι ομάδες της πόλης μας, Ανόρθωσις και Σαλαμίνα. Στην προσωρινή μας έδρα, στο Θεμιστόκλειο, φιλοξενούμε τη συμπολίτιδα αύριο, Παρασκευή 9/11, στις 20:00. Ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας για την πρωτοπόρο ομάδα μας, η οποία καλείται να πάρει το προβάδισμα έναντι μίας εκ των ομάδων που αναμένεται να την κοντράρουν στην πορεία προς τον τίτλο.

Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το παιχνίδι, κυρίως λόγω του δύσκολου προγράμματος που ακολούθησε το συγκρότημα του Μάριου Κοντού τις τελευταίες βδομάδες. Ταξίδι στην Κροατία την Τετάρτη, επαναληπτικός και επική πρόκριση την Τρίτη, δύσκολη έξοδος στη Δερύνεια την Παρασκευή, ντέρμπι με τον Παφιακό τη Δευτέρα και το μεγάλο τοπικό ντέρμπι αύριο! Αντιλαμβάνεται ο καθένας την κόπωση – σωματική και ψυχολογική – της ομάδας μας, που παραμένει ωστόσο αλάνθαστη σε αυτό το οδοιπορικό και φιλοδοξεί να το τερματίσει αύριο με άλλη μια σπουδαία νίκη.

Αντιστάθμισμα στην κούραση των πετοσφαιριστών μας, αναμένεται να αποτελέσει ο κόσμος της Μεγάλης Κυρίας. Αύριο όλοι περιμένουμε να κατακλύσει το Θεμιστόκλειο και να σπρώξει την ομάδα σε άλλη μια μεγάλη επιτυχία, όπως μόνο αυτός ο υπέροχος κόσμος γνωρίζει!

Το Ανόρθωσις24, θα βρίσκεται στο Θεμιστόκλειο και θα μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι μέσω της ιστοσελίδας μας: anorthosis24.net/LIVE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ