Μαρίνα Αργυρού: «Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία»

Στο balla μίλησε η Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Μαρίνα Αργυρού, η οποία αναφέρθηκε στο χθεσινό παιγνίδι και την νίκη μας επί της ΑΕΚ αλλά και τα δύο επερχόμενα ντέρμπι με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Για το χθεσινό παιγνίδι:

«Ηταν μία εκπληκτική νίκη, μπορώ να την χαρακτηρίσω. Ξεκινήσαμε νικηφόρα, όπως θέλαμε, τη σειρά των ντέρμπι. Ηταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ομάδα μας, αν και προηγήθηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως καταφέραμε να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα και να πετύχουμε ένα σπουδαίο τρίποντο, το οποίο διατηρεί την ομάδα μας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έχει ανοίξει την ψαλίδα από την ΑΕΚ στους έξι βαθμούς. Αυτή η νίκη δεν μας δίνει μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά και ψυχολογία ενόψει των δύο ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ».

Όσον αφορά την αντίδραση μας μετά που μείναμε πίσω στο σκορ, ανέφερε τα εξής:

«Σίγουρα ήταν πάρα σημαντικό το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ κι όμως καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και να ανατρέχουμε τα εις βάρος μας δεδομένα και να πάρουμε τη νίκη. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι μας διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα μας βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας».

Για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν:

«Σίγουρα αυτή η νίκη δίνει πάρα πολύ καλή ψυχολογία, όπως είπα και πριν. Θα βοηθήσει ενόψει της συνέχειας. Εμείς τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την ΑΕΛ. Θα φιλοξενήσουμε την ΑΕΛ στην έδρα μας και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε ότι αυτή η επιτυχία θα μας βοηθήσει και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά και στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Τώρα όμως βλέπουμε την ΑΕΛ».

Για τον κόσμο της ομάδας που έδωσε το παρών του χθες:

«Ο κόσμος της Ανόρθωσης ήταν για άλλη μία φορά δίπλα μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Εδωσαν παλμό, έδωσαν στήριξη και δύναμη στους παίκτες μας για να έρθει αυτή η νίκη. Σίγουρα τους περιμένουμε στον επόμενο αγώνα, στην έδρα μας, περιμένουμε ένα κατάμεστο Αντώνης Παπαδόπουλος, έτσι ώστε να βοηθήσουν για άλλη μία φορά τους ποδοσφαιριστές μας να φτάσουν σε άλλη μία σημαντική νίκη».

Και το σχόλιο της για τον Τόνι Κάλβο:

«Ο Τόνι Κάλβο είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι γνωστή η αξία του, είναι πολύ ποιοτικός. Μετά από το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισε επανήλθε δριμύτερος και έδειξε ότι είναι εδώ, είναι δυνατός και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ της ομάδας μας. Σίγουρα θα βοηθήσει και τον ίδιο ενόψει της συνέχειας. Ομως εμείς δεν στεκόμαστε σε μονάδες, στεκόμαστε στο σύνολο. Αυτή η πολύ μεγάλη νίκη, η εξαιρετική νίκη προήλθε από την προσπάθεια όλων των παικτών, αλλά και του τεχνικού επιτελείου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ