Η κριτική των νικητών

Μάθιου Βαλβέρδε: Περιορισμένη ευθύνη στα 2 γκολ που δέχθηκε μιας και βρέθηκε εκτεθειμένος από την άμυνα στο πρώτο και προδομένος από την κόντρα στο δεύτερο. Εξαιρετικός στις τοποθετήσεις, στην εκτίμηση των φάσεων και σταθερότατος στις εξόδους.

Πάολο Ζόρζε: Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι με συμβολή στα 2 πρώτα γκολ αφού πλασαρίστηκε και στις 2 περιπτώσεις στο πρώτο δοκάρι κερδίζοντας την κεφαλιά. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του μετά την αποχή λόγω τραυματισμού.

Μπράνκο Ίλιτς: Η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση του Σλοβένου αμυντικού προσφέροντας πέραν από το αμυντικό, τόσο στο εκτελεστικό κομμάτι. Ξέρει να σκεπάζει την μπάλα με το σώμα του όσο κανείς ενώ όταν αρχίσει να τριπλάρει θυμίζει τρένο χωρίς σταματημό.

Μάρκο Άντιτς: Δυσκολεύτηκε παίζοντας με το αντίθετο πόδι ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που έπρεπε να μοιράσει παιχνίδι ή να απομακρύνει. Είχε απέναντί του τον Τζέισον Δημητρίου ο οποίος τον δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο περιόρισε τα λάθη κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο ιδιαίτερα στο τέλος του αγώνα

Γιούργκεν Κόλιν: Δυσκολεύτηκε να εγκλιματιστεί στην νέα του θέση, ενώ ήταν επιφυλακτικός μιας και δέχθηκε κάρτα πολύ νωρίς. Στο πρώτο ημίχρονο έμεινε πολλές φορές εκτεθειμένος από τον εκάστοτε πλάγιο επιθετικό που έπαιζε μπροστά του και γενικότερα δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση

Νταν Αλέξα: Η ηγετική του φυσιογνωμία, το κράτημα και μοίρασμα της μπάλας έλειψε πολύ από την ομάδα και ο Ρουμάνος έδειξε παρά την αποχή του ότι αποτελεί στυλοβάτη της μεσαίας γραμμής. Έφτασε μια ανάσα από το να χριστεί σκόρερ ενώ δέχθηκε άλλη μια κίτρινη κάρτα.

Γιάννης Σκοπελίτης: Πολλά χιλιόμετρα ως είθισται για τον ακούραστο Ελλαδίτη μέσο εντούτοις σε κάποιες φάσεις το περίσσιο του πάθος δημιουργούσε κενά στις γραμμές μας. Είχε καίριες παρεμβάσεις στην μεσαία γραμμή, εντούτοις υστέρησε στην μεταβίβαση της μπαλας.

Τζουλιάνο Σπατάτσιο: Στημένα φωτιά έφευγαν από τα πόδια του Βραζιλιάνου μπαλαδόρου ο οποίος πολλές φορές ανέβασε πίεση μέχρι και τον Χαϊμοφ. Με την πάροδο του χρόνου φάνηκε κουρασμένος και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα ήθελε παίκτες με έφεση στο μαρκάρισμα μετά το 2-3, αντικαταστάθηκε.

Ρικάρντο Λαβόρδε: Δεν τροφοδοτήθηκε πολύ αλλά όσες φορές πήρε μπάλα στα πόδια, ο Κολομβιανός σταρ πήρε παραμάζωμα την αντίπαλη άμυνα. Καίρια η τοποθέτησή του και η μεταβίβασή του στο τρίτο γκολ.

Γιαννάκης Οκκάς: Ωριμη εμφάνιση χωρίς εξεζητημένες κινήσεις από τον αρχηγό ο οποίος μοίρασε την ασσιστ στο δεύτερο γκολ αλλά έμεινε από δυνάμεις και έτσι αντικαταστάθηκε σε ένα σημείο που η ομάδα ήθελε περισσότερα τρεξίματα

Γιάν Ρέζεκ: Ο Τσέχος σταρ τα κάνει όλα και συμφέρει. Αφού υπηρέτησε με ζήλο την αριστερή πτέρυγα καλύπτοντας όσο ήταν δυνατό τις προωθήσεις του Δημητρίου, πέτυχε ένα γκολ προϊόν των καίριων τοποθετήσεών του στην αντίπαλη άμυνα, ενώ κυνήγησε μια φαινομενικά χαμένη μπαλιά την οποία στην συνέχεια μετουσιώσαμε σε γκολ. Όλα τα λεφτά ο Ρέζεκ την απόδοση του οποίου εκθείασε ο Ρόνι Λεβί στην κάμερα του anomedia.

Τόνι Κάλβο: Ο ορισμός της χρυσής αλλαγής άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και σκόραρε το νικητήριο γκολ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Αν και έχασε προπονήσεις λόγω των γνωστών γεγονότων, αν και ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας, ο Ισπανός δούλεψε, κάλυψε το χαμένο έδαφος και έδωσε την χαριστική βολή στην ψεσινή αντίπαλο.

Μπάρακ Ινζάγκι: Ο Ισραηλινός ήταν ουσιαστικός το διάστημα που αγωνίστηκε μη καταδεχόμενος να ντριπλάρει … λιγότερο από 2 αντιπάλους σε κάθε του επαφή με την μπάλα. Στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε κράτησε μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στην άμυνα να πάρει ανάσες

Εβάντρο Ρονκάτο: Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε ελάχιστο αλλά όπως και ο Ινζάγκι, κράτησε μπάλα όποτε κλήθηκε και έβαλε το λιθαράκι του στην τεράστια επιτυχία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ