Μήνυμα από τους οργανωμένους

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσις 

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει καταρχάς την ποδοσφαιρική μας ομάδα για την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και την διατήρηση της στην κορυφή. Το είπαμε και το ξαναλέμε. Όσο οι ποδοσφαιριστές μας ιδρώνουν την φανέλα και έχουν επίγνωση της βαριάς Ιστορίας που κουβαλά το έμβλημα με τον Φοίνικα, τότε τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ούτε κι αν κάποιοι κάνουν φιλικά, ούτε τα άσπρα clear, ούτε αν οι νόμοι σας και οι προκηρύξεις σας αλλάζουν μέρα με την μέρα αλλά ούτε ακόμα κι αν ενωθούν οι «αιώνιοι» (το είδαμε και αυτό), δεν μπορείτε να τα βάλετε με την δική μας ΙΔΕΑ. Είναι αδύνατο, πως να το πούμε πιο απλά; Δεν μπορείτε.

Αντίθετα με την ομάδα μια μικρή απογοήτευση επικρατεί από την παρουσία του κόσμου στον τελευταίο αγώνα. Μπράβο σε όσους ακολούθησαν την ομάδα στο Γ.Σ.Π και την βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο. Με ένα ξεμούδιασμα στην Σωτήρα και την άνετη πρόκριση μας στον επόμενο γύρο για τον θεσμό του κυπέλλου, η προσοχή μας στρέφεται και πάλι στο πρωτάθλημα. Ένα δύσκολο παιχνίδι έρχεται την ερχόμενη Κυριακή με την συμπολίτισσα Σαλαμίνα. Μέσα στο Ναό δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Ο κόσμος με τη σειρά του ήρθε η ώρα να αφήσει τον καναπέ και αν θέλει να έχει απαιτήσεις από την ομάδα πρέπει να την στηρίξει. Όλοι στο ΠΑΠ λοιπόν για ακόμα μια νίκη. Όλοι στον νέο κεντρικό Σύνδεσμο στη Λάρνακα τουλάχιστον δύο ώρες πριν.

Συγχαρητήρια στο τμήμα πετόσφαιρας Ανδρών

Ένα μπράβο και για τα παιδιά του πετοσφαιρικού τμήματος που την Τρίτη πήραν μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στους κροάτες. Μπορεί ο Παν.Συ.Φι να απείχε το τελευταίο διάστημα οργανωμένα (για τους δικούς του λόγους) αλλά η παρουσία μιας μικρής μερίδας δικών μας παιδιών ήταν αρκετή για να ξυπνήσει ξανά το Θεμιστόκλειο και να δώσει στους πετοσφαιριστές μας αυτό που τους έλειψε τόσο καιρό και να πάρουμε την νίκη. Ας ελπίσουμε σε μια ανάλογη και καλύτερη συνέχεια με την επιστροφή μας στα «κλειστά».

Παρουσίαση του βιβλίου “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ”

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ καλεί τα μέλη του, και όχι μόνο, στην παρουσίαση του βιβλίου “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ” του συγγραφέα – ερευνητή Λεωνίδα Λεωνίδου. Η παρουσίαση θα γίνει αύριο Παρασκευή 2/11/2012 στις 19:00 στον νέο Κεντρικό Σύνδεσμο στη Λάρνακα (στη λεωφόρο Μακαρίου).

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ – 1911

Υ.Γ.1 Υπενθυμίζουμε πως το 1ο τεύχος «ΜΑΧΗΤΕC magazine» είναι στην διάθεση σας σε όλα τα οικήματα του Παν.Συ.Φι αλλά και στις μπουτίκ του Σωματείου. (Στοιχίζει €5)

Υ.Γ.2 Επίσης το cd «ΜΑΧΗΤΕC ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ» μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων της ομάδας. (Στοιχίζει €5)

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ – ΜΑΧΗΤΕC ‘94

Με εκτίμηση,

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ