Αναστάσης Στυλιανού: “Πάνω από όλα είμαστε ομάδα”

Το anorthosis24.net όπως σας έμαθε από την μέρα δημιουργίας του είναι κοντά σους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αγωνιστικών μας τμημάτων, έτσι σήμερα φιλοξενούμε τον φύλακα άγγελο της εστίας μας, τον τερματοφύλακα  του φούτσαλ Αναστάση Στυλιάνου, τον ρωτήσαμε για το αυριανό ματς κόντρα στην Α.Π.Ε.Α Αρακαπά .

Anorthosis24.net: Αναστάση πως κύλησε η ψεσινή προπόνηση;

Α.Σ: Όλα κύλησαν ομάλα και το κλίμα στην ομάδα είναι ευχάριστο, δηλώνουμε πανέτοιμοι για το αυριανό ματς. Δουλέψαμε πολύ στην τακτική με τον προπονητή μας να μας παραδίδει μαθήματα τακτικής για το τι πρέπει να προσέξουμε στον επόμενο αντίπαλο.

Anorthosis24.net: Με τον Σταύρου υπάρχει κάποιον νεότερο;

Α.Σ: Ναι, ξεπέρασε το πρόβλημα του και θα είναι μαζί μας αύριο, η επάνοδος του είναι πολύ σημαντική για την ομάδα.

Anorthosis24.net: Πόσο σημαντικό είναι το ματς αύριο; Είναι κομβικής σημασίας;

Α.Σ: Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι λόγω του ότι θα κρίνει τους στόχους της ομάδας. Θέλουμε την νίκη οπωσδήποτε και είμαστε έτοιμοι να το πετύχουμε.

Anorthosis24.net: Τι πρέπει να προσέξουμε;

Α.Σ: Πρέπει να περιορίσουμε τα προσωπικά λάθη που υποπίπτουμε, δεν φοβάμαι τίποτα άλλο είμαστε πολύ καλή ομάδα και η μπάλα είναι αποκλειστικά στα πόδια μας.

Anorthosis24.net: Ως ομάδα πιστεύεις έχουμε κάποιο ατού;

Α.Σ: Το μεγαλύτερο μας ατού είναι ότι πρώτα είμαστε ομάδα.

Anorthosis24.net: Ένα μήνυμα στον κόσμο;

Α.Σ: Το μήνυμα προς τον κόσμο είναι να μας στηρίξει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι γιατί με νίκη ανεβαίνουμε ένα σκαλί πιο κοντά στους στόχους της ομάδας. Η παρουσία του είναι απαραίτητη και μας δίνει ώθηση για την νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ