Λέβι: «Βλέπουμε την συνέχεια»

Κάποια διαστήματα παίξαμε καλά, κάποια όχι και τόσο, ήταν το σχόλιο του Ρόνι Λέβι για τον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό. Ανέφερε πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στην συνέχεια, και πως κοιτάζουμε το επόμενο παιγνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Αρχίσαμε το παιχνίδι όχι τόσο καλά, κάναμε κάποια λάθη και δεχθήκαμε ένα γκολ. Είναι σημαντικό να ανακάμψεις όταν δέχεσαι γκολ και τελειώσαμε το α’ ημίχρονο με 3-1 και νομίζω σκοτώσαμε τον αγώνα. Κάποια διαστήματα είδαμε καλό παιχνίδι από την ομάδα μας, κάποιες στιγμές όχι και τόσο καλό. Η ευχή μου είναι καθ’ όλη τη διάρκεια να παίζουμε καλά. Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε πολύ καλούς επαγγελματίες για να γίνουμε καλύτεροι. Περάσαμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και βλέπουμε τη συνέχεια».

Όταν ρωτήθηκε για το ρεκόρ της Ανόρθωσης που είναι 13 συνεχόμενες νίκες, απάντησε: «Τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο σημαντικά από τα στατιστικά. Είναι καλό αλλά θέλω να κερδίσω τον επόμενο αγώνα».

Όσον αφορά το επόμενο παιγνίδι με την ΑΕΚ: «Πάντα κοιτάζω για το επόμενο παιχνίδι. Νομίζω ότι η ΑΕΚ πήρε πολύ καλά αποτελέσματα, κάνει πολύ καλή σεζόν. Είναι δυνατή ομάδα και πρέπει να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Ο Λέβι ρωτήθηκε και αν επηρεάζεται από την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ:  «Δεν είναι εύκολο, ειδικά για τον Μόσιε και τον Μπάρακ που προέρχονται από πόλη που είναι κοντά είναι δύσκολο και ελπίζω να τελειώσει».

Ο Ισραηλίτης αναφέρθηκε επίσης και για τον Λαμπάν: «Θέλω να πω κάτι για τον Λαμπάν που είναι ένας από τους αρχηγούς μας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, πάει αυτή την εβδομάδα να κάνει εγχείρηση και του εύχομαι ότι καλύτερο. Θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα, ακόμη και με πρόβλημα τραυματισμού έμεινε κόντα στην ομάδα, τον αγαπάμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο. Ο Κάλβο δεν ήταν σε καλή στιγμή, όμως είναι επίσης πολύ καλό παιδί και ποδοσφαιριστής και είμαι ευτυχισμένος που τον έχουμε πίσω. Συνεχώς επαναλαμβάνω ότι είμαστε ενωμένοι και αυτό το δείξαμε και στην περίπτωση του Κάλβο που τον υποστηρίξαμε, είμαστε μια οικογένεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ