Καρτ Ποστάλ από το Έβερεστ!

Ανορθωσιάτες τζαι Ανορθωσιάτισσες μου καλησπέρα από τα ανεμοδαρμένα ύψη! Απολογούμε που απουσίασα τόσες μέρες αλλά ετοιμάζαμεν ανάβαση στο Έβερεστ τζαι όπως καταλαβαίνετε είχαμε τεχνικά προβλήματα. Λίο οι δορυφόροι, λίο οι κακοκαιρίες αλλά τέλος καλό όλα καλά! Η Σημαία μας εν ψηλά, μόνη της τζαι καλούμαστε τωρά να παίξουμε το “king of the hill” με τους 3 κατα φαντασία πρωταγωνιστές. Οπότε, αρκέφκουμεν να σκάφτουμε ορύγματα, χαρακώματα, αντιαρματικές τζαι bring it on!

Εδώ τζαι τρία παιγνίδια είχαμε παράπονα από την Ανόρθωση κυρίως γιατί με θεωρητικά μικρότερες ομάδες δυσκολευόταν να πάρει αποτέλεσμα. Πόψε παρολίγο να γίνει το κακό αφού ο Εθνικός Άχνας επροηγήθηκε στο 30’. Κάπου τζιαμέ οι παιχτούρες μας αθθυμηθήκαν σε ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ παίζουν, ΠΟΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΟΥΝ τζαι ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ εκπροσωπούν τζαι εξαπολύσαν αντεπίθεση από πα-ΝΤΟΥ.

Το αποτέλεσμα γνωστό… Ισοφαρίσαμε, εγυρίσαμε το παιγνίδι τζαι εσκορπίσαμε στους πέντε ανέμους τους ασεβείς συν-επαρχιώτες που ενομίσαν ότι ενα εφέφκαν που ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΑΣ με βαθμολογικό κέρδος.

Στα θετικά το ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα τζαι παρόλο που εβρέθηκε πίσω στο σκόρ αντέδρασε σχεδόν αμέσως. Ισοφάρισε τζαι εγύρισε το παιγνίδι, που ήταν ένα που τα πράματα που έθελα φέτος να δω στην Ανόρθωση. Δηλαδή την νοοτροπία του ΝΙΚΗΤΗ.

Μπορεί να ήταν μικρότερος σε δυναμικότητα ο αντίπαλος αλλά στο ψυχολογικό τομέα τα κέρδη εν πολλά. Ανατροπή τζαι ευρεία νίκη σε μια περίοδο που αρχίσαν πάλε να ακούγονται ψιλο-μουρμουρητά που την κερκίδα. Τωρά ΚΡΥΨΕΤΕ ΟΥΛΛΟΙ, ΦΚΑΡΤΕ ΖΙΛΙΚΟΥΡΤΙ ΤΖΑΙ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ στα ντέρμπι.

Σκαλιωτούδες, ερκούμαστεν.

Α τζαι επειδή ενα αρκέψετε τα γνωστά κομπλεξικά για τες προσφυγιές κλπ…

…ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕΣ ΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ. Η ΣΚΑΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΡΕ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ!

Παραπάνω θα σας χώσω στα μέσα της φτομάδας. Προς το παρόν συνεχίστε να τρίφετε κασαρόλλες στον μαντομαχαλλά. ΜΑΝΤΗΕΣ Ε, ΜΑΝΤΗΕΣ. 

 

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ. 1: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΤΣΗΣ – ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

Υ.Γ.2: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ