Αλεξάνδρου στο Anorthosis24: «Οι πιέσεις κάποιων πιάνουν τόπο»

Δηλώσεις στο Anorthosis24 έκανε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας μας,  Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στην διαιτησία του αγώνα με την Άχνα. «Οι πιέσεις κάποιων πιάνουν τόπο» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ. Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στην φάση της κίτρινης του Λαβόρδε, που αντί να δοθεί πέναλτι, σφυρίχτηκε θέατρο εναντίον του Λαβόρδε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Αλεξάνδρου:

«Επικρατεί δυσφορία στην οικογένεια της Ανόρθωσης, για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι ποδοσφαιριστές μας. Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στην κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Λαβόρδε την στιγμή που έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι. Πανομοιότυπη φάση έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Οκκά αντί να πάρει το πέναλτι, να αντικρίζει την κίτρινη για θέατρο.

Ακολουθούν τρία ντέρμπι. Δυστυχώς η άδικη κάρτα για τον Λαβόρδε είναι η πέμπτη, και φαίνεται πως οι πιέσεις κάποιων πιάνουν τόπο. Μας ανησυχεί αυτό που συμβαίνει εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ευχόμαστε το 50 – 50 και την ίση μεταχείριση που επικαλούνται, να ισχύει σε όλους τους τομείς, όπως για παράδειγμα οι κίτρινες κάρτες και τα πέναλτι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ