Καλό μήνα σε όλους…

Μεγάλε κόσμε της Ανόρθωσης,

Άλλη μια αγωνιστική υποχρέωση έχει περάσει για την ομάδα μας. Και αυτή, όπως μας έχει συνηθίσει φέτος, με επιτυχία καθώς από χθες η ομάδα μας βρίσκεται στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Κύπρου μετά την άνετη επικράτησή της με 0-2 απέναντι στον Ονήσιλο Σωτήρας. Μια ομάδα που δεν μπορείς να πεις και άσχημα λόγια αφού έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με την χθεσινή της εμφάνιση.

Η Ανόρθωσις μας, φέτος, τα έχει όλα. Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, που μπαίνει στο γήπεδο και ξέρει εξ αρχής τι ζητά και τι πρέπει να πάρει. Οι ποδοσφαιριστές μας, δείχνουν θέληση, πάθος, δύναμη και σοβαρότητα στο παιχνίδι τους, παρά το αναπάντεχο “χαστούκι” που δέχθηκαν το καλοκαίρι στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Η ομάδα δείχνει να έχει βρει τα πόδια της νωρίς και έχει γίνει φόβητρο για όλους τους αντιπάλους. Ας ευχηθούμε να συνεχίσουν να μας προσφέρουν χαρές και βέβαια, εις ανώτερα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλό μήνα σε όλους εσάς, αλλά και στην Ανόρθωσή μας που της εύχομαι να αποχαιρετήσει το μήνα αυτό με νίκες και να προσφέρει κι’άλλες χαρές σε όλους εμάς που θα συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε και να βρισκόμαστε δίπλα της!

Σας ευχαριστώ,
Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ