Εισιτήρια με ΑΕΛ

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σας ενημερώνει ότι από σήμερα το απόγευμα αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που θα γίνει το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στις 18.00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί για τα κανονικά €20, για τα μαθητικά €10 και για τα παιδικά €1. Στα κανονικά και στα μαθητικά εισιτήρια θα υπάρχει λαχνός εισφοράς €5 επιπλέον από την κανονική τιμή του εισιτηρίου. Για το άνω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας ο λαχνός εισφοράς είναι €10. Οι λαχνοί περιλαμβάνουν ως δώρο ένα Scooter Sym (SYM JET 4 50R 2STROKE) και ο τυχερός που θα το κερδίσει, θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση.

Όσον αφορά τα παιδικά εισιτήρια, κανένα παιδάκι δεν θα μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και κανένα παιδάκι δεν θα μπει σε κερκίδα άλλη από αυτή που δηλώνει το εισιτήριο του. Τα παιδικά εισιτήρια θα φέρουν διαφορετικό χρώμα και θα ελέγχονται πολύ αυστηρά.

Οι οπαδοί της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική, την Ανατολή και τη Νότια κερκίδα. Οι είσοδοι και τα ταμεία για τους φίλους της Ανόρθωσης θα ανοίξουν στις 16:00.

Παρακαλούμε τον κόσμο της ομάδας μας, όπως προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του και να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο. Επίσης παρακαλούμε τον κόσμο να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες της ομάδας, του προσωπικού ασφαλείας και της Αστυνομίας για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Σημεία προπώλησης:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ», τηλ. 24634114.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Ανορθωσιάτες… ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ