Διαιτησία κατά παραγγελία η ΑΕΚ… (Διαβάστε γιατί)

Φαίνεται και στην πράξη ότι οι φωνές κάποιων τις τελευταίες εβδομάδες έπιασαν για τα καλά τόπο. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει μετά την ανακοίνωση των διαιτητών για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο δικό μας ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ ορίστηκε να το διευθύνει ο Δημήτρης Χρυσοστόμου. Για όσους δεν γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις θεωρείται καλός διαιτητής αλλά για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν έπρεπε με τίποτα να οριστεί και ήδη έφτασαν στα αυτιά μας πληροφορίες ότι η διοίκηση των «κιτρινοπράσινων» πανηγυρίζει για αυτή την επιλογή του Χανς Ρέικβαρτ, πιστεύοντας ότι είναι ο κατάλληλος διαιτητής για την ΑΕΚ στον συγκεκριμένο αγώνα. Με απλά λόγια; Θα δώσει τα σπόρια που λέμε στην ομάδα της Λάρνακας…

Εμείς δεν ρίχνουμε λόγια του αέρα και ούτε παίζουμε αυτοάμυνα όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Μιλάμε με πράξεις για να πείθουμε:

Ο συγκεκριμένος ρέφερι όπως γνωρίζετε είναι Αντισυνταγματάρχης στους ΛΟΚ(για αυτό και τον αποκαλούνε όλοι Λόκατζιη). Για να φτάσει σε αυτή την βαθμίδα μέσα σε λίγα χρόνια χρησιμοποίησε αρκετούς για να τον βοηθήσουν, όπως γίνεται κυρίως στο στρατό. Να το πούμε και στα κυπριακά: Ένεσιης μέσο δεν κάνεις τίποτα. Ο κ.Χρυσοστόμου δέχθηκε χέρι βοηθείας από δυνατό εξωδιοικητικό παράγοντα της ΑΕΚ που παλαιότερα ήταν ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ενώ τη φετινή χρονιά βοηθάει οικονομικά τον σύλλογο χωρίς να βρίσκεται στο νυν διοικητικό συμβούλιο. Για τους μπασμένους το κουίζ δεν είναι δύσκολο και επαναλαμβάνω όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, γνωρίζουν για ποιο άτομο μιλάμε.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχουν την εντύπωση οι πλείστοι Ανορθωσιάτες ότι είναι αρεστός στην ομάδα μας: Με τίποτα. Κάντε μία αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και δείτε τα παιχνίδια του κ.Χρυσοστόμου με την Ανόρθωση. Το τελευταίο μάλιστα ήταν πέρσι στα πλέι-οφ με την Ομόνοια(0-4) που μας άφησε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της περίεργης αποβολής του Τζανίσιο, εάν θυμάστε καλά! Κύριοι, ο Λόκατζης είναι έτοιμος να κάνει την δουλειά του στο ντέρμπι: Να δώσει απαντήσεις σε αυτούς που τον βοήθησαν και όχι μόνο στην δουλειά του (Στρατός).

Ο άνθρωπος θέλει να δείχνει σκληρός μέσα στο γήπεδο νομίζοντας ότι παίρνει άσκηση νεοσύλλεκτους ΛΟΚ. Τα δεδομένα μας λένε ότι θα παίζει(πολύ) έδρα: Οι παίκτες μας θα ζητάνε κάποια σφυρίγματα και όσο πιο απαιτητικοί γίνονται τόσο θα στραβώνει το παιχνίδι εις βάρος μας.  Κάνει τον διαιτητή πουλώντας «μαγκιά» και ανδριλίκκι μέσα στο γήπεδο. Αυτά δεν επιτρέπονται. Ο άνθρωπος νομίζει θα κάνει καριέρα παριστάνοντας τον σκληρό: Αν νομίζει ότι έχει προσωπικούς οπαδούς που πάνε στο γήπεδο να τον δούνε είναι γελασμένος και θα φάει το κεφάλι του.

Το στυλάκι «εγώ δεν μασάω» του συγκεκριμένου διαιτητή μπορεί να του είναι χρήσιμο ως τρόπος ζωής: ο καθένας μπορεί να παριστάνει τον μάγκα αν το θεωρεί πρέπον. Δεν μπορεί όμως να κάνει τον διαιτητή πουλώντας «μαγκιά». Δεν επιτρέπεται.

Mr Χρυσοστόμου έχουν γνώση οι φύλακες. Στάθου στο ύψος σου και κάνε καλή διαιτησία. Μην κατέβεις στο γήπεδο με στόχο να μας αδικήσεις. Νομίζω το ξέρεις… Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…

Δεν μένουμε στον Δημήτρη Χρυσοστόμου. Και ο τέταρτος διαιτητής είναι παγίδα για την Ανόρθωση, ο λεγόμενος Χαράλαμπος Σκαπούλλης.

Θα μου πείτε καλά ρε διάβολε… τι σχέση έχει ο τέταρτος. Εμείς που κατέχουμε από διαιτητικά θέματα έχει και μάλιστα η παρουσία του έχει βαρύνουσα σημασία: Θυμάστε στο Τσίρειο που ο κ.Ζαφείρης επηρέασε τον ρεφ να μην δώσει δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα μέσω της ενδοεπικοινωνίας;  Ο τέταρτος ρεφ παιδιά μου έχει σημαντικό ρόλο πλέον στα παιχνίδια. Ελέγχει τους πάγκους  και παίρνει αρκετές φάσεις πάνω του επηρεάζοντας τον διαιτητή.

Ποιος είναι τώρα ο κ.Σκαπούλλης; H σύζυγος του συγκεκριμένου ρέφερι εργάζεται σε εταιρεία που κατέχει υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ. Ναι, καλά ακούσατε! Ο μάστορας της γυναίκας του κ.Σκαπούλλη είναι ΑΕΚτζής παράγοντας που κατέχει σημαντική θέση στο Δ.Σ της ομάδας. Τι θέλετε να ακούσετε άλλο;

Ετοιμάσανε το έργο και για εμάς θα είναι δράμα και για αυτούς κωμωδία!

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΣΖ ΚΑΙ ΕΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ