Άλλο η “ΙΔΕΑ” τζαι άλλο το “Εν έσιετε ΙΔΕΑ”

Καλημέρα Ανορθωσιάτες τζαι Ανορθωσιάτισσες μου,

Κοντέφκει ο αγώνας με τους ψόφους τζαι ειλικρινά εν φακκώ πεννιά. Εν με κόφτει. Φκάλλει μου τόση αυτοπεποίθηση η ομάδα που ειλικρινά εν πρόκειτε να αγχωθώ. Το τι εννα γίνει εν γνωστό. Ο Ναός θα είναι καμίνι, θα διαλύσουμε την φενεραελ τζαι θα φτιαχτούμε για το παιγνίδι με τους αλαζονες χωραϊτες.

Τωρά αν σας πώ ότι ούτε τζείνο το παιγνίδι με αγχώνει; Έχουμεν σας ούλλους. Πιντώστε τες 5 σας ομάδες (Αντοπελ, Α.Ε.Μαντηδες, hohoes, Απόλλων Ποδόσφαιρο Εταιρεία (Δημόσια) Λτδ, Φενεραελ) πιντώστε πάγκο που τες υπόλοιπες, κάμετε ένα board of directing coaches φκάρτε την νέα σας ομάδα «Αντιανόρθωση Παγκύπρια Utd» τζαι ελάτε. Πάλε εννα σας πισκαλίσουμε.

Έκαμα χάζι προχτές η αλήθκεια με τους μάντηες. Εμπήκα στο παρολίγον site τους τζαι ειλικρινά ενόμισα προς στιγμής πως τζείνοι που εγράφαν τζειμέσα εννα επεθανίσκαν που το κάχρι τους. Εν μπορώ να μεν κάμω σχόλιο… Dear μάντηδες, το ΠΟΣΟ μικρή ομαδούλα είσαστε τζαι το ΠΟΣΟ ανύπαρκτοι οπαδοί είσαστε αντικατοπτρίζετε στο το ότι εύχεστε ολόψυχα να τες φάμε που τους φλωροχωραϊτες… Έτσι συμπεριφέρουνται οι οπαδοί μιας ομαδούλας της σειράς όπως η δικιά σας. Θκιαλέουν μια που τες «δυνατές» ομάδες τζαι υποστηρίζουν την. Περαστικά σας!

Σε ότι αφορά τα λάστιχα… Κανεί ολάν… Εννα πάθετε τίποτε. Πιέτε το γαλούι σας, πηέννετε να γοράσετε το παιγνίδι με την πάφο τζαι ερκούμαστεν! Εν εμείνασιν πολλές! 8 Τζαι πόψε!

RESPECT στους οπαδούς της Marseille… Σκεφτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι σε μιαν μακρινή χώρα υψώνουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, υψώνουν πανό για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγή τους την ώρα που εμείς δαμέ γυρεύκουμεν ταυτότητα τζαι αδελφάκια μας στο Αιγαίο γυρεύκουν προορισμό… Η ΕΛΛΑΔΑ αδέλφια εν κάτι πολύ μεγαλύτερο που το Αττικιστάν τζαι την Κυπριακή Μπανανία… Επήραμε εμείς οι Κυπραίοι τόσο λάθος την ευθύνη μας απέναντι στο κουτσουρεμένο μας κράτος που εφτάσαμε σε σημείο να απαρνιούμαστε την Καταγωγή μας σαμπώς τζαι η ιστορία μας τζαι η Καταγωγή μας εν παιγνίδι τζαι μπορούμε να του αλλάξουμε τους κανόνες για να χωρέσει μές τες δικές μας ιδεολογικές αγκυλώσεις. Που την άλλη οι Ελλαδίτες σφηνομένοι στον Αττικοκεντρικό μικρόκοσμο τους αρνιούνται να δούν την Μεγάλη Ελλάδα που απλώνετε Ανατολικά και Δυτικά του Αττικιστάν… Σαν ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ τζαι ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΙ έχουμε καθήκον να διαφυλάξουμε τζαι να προστατέψουμε την Ελληνικότητα του Νησιού μας αλλά και να διατηρήσουμε την φλόγα της Επιστροφής στις Πατρογονικές μας εστίες άσβεστη. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ τζαι η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Τζαι αφήστε τους άλλους να παουρίζουν για τους φούρπους τζαι να πιστέφκουν ότι το πετσί που κλωτσούν οι υπάλληλοι τους εν «ιδεα»… Τούτη εν η διαφορά του ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ που τους υπόλοιπους. Άλλο η “ΙΔΕΑ” τζαι άλλο το “Εν έσιετε ΙΔΕΑ”…

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ