Σαν τρένο με κομμένα φρένα!

Καλησπέρα αδέλφια,

Πάνε μέρες να τα πούμε λόγω κάποιων υποχρεώσεων. Από τότε, ο Φοίνικας μοιάζε σαν τρένο με κομμένα φρένα, παρασύροντας στο διάβα του κάθε αντίπαλο, άλλοτε  σκορπώντας τον “στους 5 ανέμους”, άλλοτε με κάποιες δυσκολίες που δείχνουν όμως την καρδιά της Πρωταθλήτριας, ή με επιβλητικές ανατροπές όπως στο τελευταίο “ντέρμπι” με την ΑΕΚ. Παιχνίδι-σταθμός, θα το χαρακτήριζα, όχι τόσο λόγω της βαθμολογικής του σημασίας (μιας και η νίκη μας πήγε στο +3, +6 και +9 από τους διώκτες μας), αλλά λόγω της ψυχολογικής.

Όταν παίζεις εναντίον της δεύτερης στη βαθμολογία, που προέρχεται από διπλό κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, που διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της, και έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω (με νίκη περνούσε στην πρώτη θέση) και μάλιστα μέσα σε μία εχθρικότατη έδρα, όπου ακόμα κι αν η ομάδα τους είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, οι Σκαλιώτες βγάζουν ένα απίστευτο μίσος και φθόνο για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας, και ενώ σου έχει ανατρέψει το 0-1 σε 2-1 μέσα σε μερικά λεπτά, και έχεις τη δύναμη να το κάνεις 2-3, σκοράροντας μάλιστα 3 φορές κατά της μέχρι στιγμής καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος, τότε ναι, αυτά είναι διαπιστευτήρια Πρωταθλήτριας! Δείχνουν ομάδα με μέταλλο, ψυχωμένη, ικανότατη και πάνω από όλα διψασμένη για το Πρωτάθλημα.

Θέλω να στάθω στην τρομερή παρουσία του μεγάλου γαλανόλευκου κόσμου, που έβαψε το ΓΣΖ “ΟΛΑ ΜΠΛΕ” και με τον παλμό του και με τον όγκο του. 5 χιλιάδες ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ σε εκτός έδρας αγώνα πέρασαν πολλά χρόνια να δούμε. Ο υπέροχος κόσμος μας πλέον το πιστεύει και το θέλει με την ψυχή του. Είναι αποφασισμένος να σταθεί ασπίδα απέναντι στον οποιονδήποτε επιχειρήσει να του κόψει την πορεία προς την κορυφή. Το Σάββατο, είναι καθήκον μας να γεμίσουμε το “Παπαδόπουλος” και να σπρώξουμε τους παίκτες μας να μην τους αφήσουν καν να το πιστέψουν. Με νίκη ρίχνουμε την ΑΕΛ για τα καλά στο καναβάτσο, και πάμε για τη μάχη των μαχών με τους ορκισμένους μας εχθρούς. Κάτι που δεν πρέπει να φοβίζει κανέναν μας, αφού όσες φορές μείναμε οι δυό μας, τους κατατροπώσαμε!

Είπαμε, τρένο με κομμένα φρένα, μα πάνω από όλα με πολλούς επιβάτες. Πάρα πολλούς.

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Γαλαζοαίματος

Υ.Γ. Χατζηλιασίες και λοιποί, εκαταντήσετε κουραστικοί τζιαι προβλέψιμοι. Ό,τι τζιαι να κάμετε όμως, “η ποινή σας εν κομμένη”. Εξυπνήσαμεν, χωνέψετε το! Είναι αλήθεια όμως, ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ και το Μάη θα σε καλεσούμε εσένα για την απονομή! Τα λέμε από βδομάδας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ