Κερδίζουμε και τις απώλειες

Ένα χαρακτηριστικό της φετινής Ανόρθωσης, είναι ότι συνεχίζουμε σε ψηλούς ρυθμούς παρόλες τις απώλειες που μπορεί να έχουμε. Χαρακτηριστικά, μέχρι σήμερα, για περιπτώσεις τραυματισμών αλλά και καρτών έχασαν αρκετά παιγνίδια ποδοσφαιριστές κλάσης όπως οι Λαβόρδε, Ζόρζε, Ίλιτς, Αλέξα, Ιτζάγκι, Λαμπάν, αλλά φυσικά και τον Μποαβεντούρα. Η ομάδα δείχνει συνοχή και καλό πρόσωπο με όποιους ποδοσφαιριστές και να αγωνίζεται, κάτι άκρως απαραίτητο για πορεία πρωταθλητισμού.

Πέρσι για παράδειγμα όταν έλειπε ο Λαβόρδε, η ομάδα ήταν αρκετά ακίνδυνη σε σχέση με τα παιγνίδια όταν αγωνιζόταν ο μεγάλος σταρ της ομάδας. Φέτος υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που θα τον αντικαταστήσουν και δεν θα αφήσουν να φανεί το κενό του, τουλάχιστον στον βαθμό που φαινόταν πέρσι.

Το πιο τρανταχτό παράδειγμα όμως είναι η απουσία Μποαβεντούρα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μας για να δώσει το κάτι παραπάνω στην αριστερή πλευρά. Μετά την απώλεια του, που ήταν μεγάλη, κανείς στην ομάδα δεν πανικοβλήθηκε. Αντιθέτως, ο Σιέλης πήρε την ευκαιρία του και με τις τελευταίες του εμφανίσεις, δείχνει να είναι αναντικατάστατο μέλος της εντεκάδας, και παιγνίδι με παιγνίδι ανεβάζει αισθητά την απόδοσή του.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ερχόμενη εβδομάδα την Αγία Νάπα εκτός έδρας, με τους Λαβόρδε και Αλέξα να μην έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας τρομάζει όπως δείξαμε μέχρι σήμερα, και έχουμε εμπιστοσύνη στους αντικαταστάτες τους ότι δεν θα αφήσουν το κενό τους να φανεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ