0-2. Γιατί; Επειδή έτσι βιτσιάζει το Βαρώσι!

Είμαι μεθυσμένος που το νέκταρ της νίκης, νευριασμένος που τη διαιτησία τζαι ΟΤΙ ΘΕΛΩ θα γράψω.

Γιατί;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΒΙΤΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ.

Ναι ρε! ΔΙΠΛΟ στη Λεμεσό (est. 1974). ΔΙΠΛΟ υπεροχής! ΔΙΠΛΟ κόντρα σε απόλλωνα-διαιτησία. ΔΙΠΛΟ ΤΖΑΙ ΚΟΡΥΦΗ έτσι για να σπάζετε τζαι να τσακράτε τζαι να σας γυρίζει τζαι να μπαίνετε κόφτες τζαι να μεν σας περνά, τζαι να πιντώννετε τα aspro clear τα panadol, τζαι ακόμα να ακούτε τα συνθήματα μας μες το κρανίο σας. Να σιγοτραγουδάτε τα συνθήματα μας μες τα αυτοκίνητα σας, να διερωτάστε πως εκατάφερε ο Λάβο τζαι ο Ρέζεκ να σας πέψουν τζαι σας τζαι τον διαιτητικό τρίο στο κολόσσι ΚΛΑΜΟΝΤΑΣ.

Ξέρετε ότι εν μπορείτε να μας κερδίσετε 11  v 11. Ούτε 11 v 10 μπορείτε οπότε είπατε να δοκιμάσετε ΞΑΝΑ το 12 v 11. ΠΑΛΕ ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ. ΤΖΑΙ συ ρε Νικολαϊδη γελοίε τι έχεις να πεις; Απέτυχε η αποστολή σου να στερήσεις της ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑΣ το τρίποντο. Ρέζεκ στο 90+2 τζαι ΤΕΛΟΣ. Πιάστο σφυρί σου, φκάρτην μάτσα με τες κάρτες, δε τες καλα, κάμε focus πάνω τους, πάρε φόρα που τον εναέριο ΤΖΑΙ ΠΙΣΚΑΛΙΑ ΤΑ ΤΖΙΑΜΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ. (Προσπαθώ να κρατήσω επίπεδο.)

Αν έσιει κανένα που αμφιβάλλει για τον πόλεμο της κοπαρας εναντίων της ομάδας μας ζει σε άλλο κόσμο, σε παράλληλο σύμπαν τζαι δεν έσιει επαφή με την πραγματικότητα. Απόλλων who? Απολλων what? ΠΟΙΟ απολλωνάκι ρε!! ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΡΕ ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΤΖΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ, εντεταλμένοι, διορισμένοι, ορκισμένοι αντιανορθωσιάτες, επίορκοι, προδότες, τραμπούκκοι, γελοίοι, καρακιόζηδες τζαι κουκουλοφόροι; ΠΟΙΟΣ απόλλωνας, ποιά Λεμεσός τζαι ποιά θύρα 1; ΤΙ ΕΝ ΤΟΥΤΑ;!

ΜΟΥΓΚΑ η νηπιαγωγείο 1. ΜΟΥΓΚΑ ΤΖΑΙ ΤΑΒΛΑ σε Λατινοαμερικάνικους ρυθμούς από τους MAXHTEC. Μούγκα τζαι τάβλα ο απόλλωνας που τα μαγικά του Λάβο! ΤΖΑΙ ΤΕΖΑ που τον Ρεζεκ στο 90+2. ΤΕΖΑ. Τζιαμε…. να βρωμήσουν.

Ειμαστε ΤΡΑΙΝΟ ρε. Τραίνο που αλλού τζαι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας σταματά. Στο επόμενο ματς φέρτε το καφενείο του ακελ, βάρτε μέσα τον χριστόφκια winger,  τον Κατσουρίδη κλούβα, τον Μαλά πορτάρτη, τον Κάστρο αριστερό back τζαι τον Κυπριανού δεξί μπακ. Βάρτε τζαι την κοινοβουλευτική ομάδα του ακελ  να παίζει κέντρο μαζί με την την εδον τζαι φέρτε την ΠΟΓΟ πας τες κερκίδες μας να κάμουμε ΠΑΡΤΥ.   Ολαν αν θέλετε βάρτε τζαι τον Παπακωνσταντίνου τζαι το Μαχαιρίτσα να σας κάμουν κερκίδα, φέρτε τζαι την Παπαρήγα να βράζει το πάγκο, φκάρτε σφυροδρέπανα, σημαίες του ψευδοκράτους, βάρτε μάσκες του καρακιόζη, αθθυμηθείτε το ένδοξο σας παρελθόν ρε τσάτσοι  του Πεκίνου, τάξετε του διαιτητή θέση για την αρφή του μες την καττίνα του ακελ, τάξετε του να πέψετε το κοπελλούι του στη Μόσχα μούχτη να σπουδάζει πυροτεχνουργός όπως τον μάστρε-δημήτρη.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΜΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ.

ΕΤΣΙ ΒΙΤΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ –Ultras Famagusta 94 – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 7.

Είμαι αλλού,

Δικηγόρος του διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ