Όταν ο Κινκλάντζε έκανε μαγικά απέναντι στον Ολυμπιακό (βίντεο)

Δύσκολο παιγνίδι δίνει αύριο η ομάδα μας με το παράρτημα του ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π, με τον Ολυμπιακό να έρχεται από το φιλικό απέναντι στο ΑΠΟΕΛ την περασμένη εβδομάδα, και αύριο να αναμένεται να παίξουν το παιγνίδι της χρονιάς. Απλά να υπενθυμίσουμε για την πριμοδότηση του ΑΠΟΕΛ στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά επίσης και τον Αποελίστα Διευθυντή του Γ.Σ.Π Φοίβο Κωνσταντινίδη που δεν δέχθηκε να μας δώσει την ανατολική εξέδρα του γηπέδου.

Ας τα αφήσουμε αυτά τώρα και να πάμε μερικά χρόνια πριν και συγκεκριμένα την ποδοσφαιρική χρονιά 2004 – 2005, όταν η αρμάδα του Τιμούρ Κετσπάγια με παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως Κινκλάντζε και Βάουτερ έκαναν ότι ήθελαν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. 4 Δεκεμβρίου 2004, και η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Παραθέτουμε απόσπασμα από το ιστορικό Maxhtec.net για το παιγνίδι , καθώς και το βίντεο του αγώνα, όπου η ομάδα μας έκανε μαγικά και με ένα απίστευτο Κινκλάντζε πήρε μία εντυπωσιακή νίκη με 5 – 0.

Απόσπασμα από Maxhtec.net:

«Μια ομάδα μοντέλο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα οι περίπου 6000 ΜΑΧΗΤΕΣ που βρέθηκαν στις κερκίδες του Α. Παπαδόπουλος. Δυνατά ξεκίνησε η Ανορθωσάρα μας όπου και παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου στον φανερά υποδεέστερο της σε κλάση και ποιότητα Ολυμπιακό. Μόλις στο 5′ ο Βάουτερ έπειτα από εκπληκτική ασίστ του Γεωργιανού μάγου Κινκλάντζε σημείωσε το 1-0 δίνοντας το έναυσμα για πανηγύρια στην κερκίδα. Στο 26′ ο Κινκλάντζε με σουτ στο παραθυράκι της εστίας του Γιαλλούρη, έπειτα από συνδυασμό με τον Νικολάου, σημείωσε το 2-0. Στο 33′ ο Νικολάου πάσαρε δεξιά στον Πουρσαίτιδη, ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Νίκο Φρούσσο ο οποίος με δυνατή προβολή σημείωσε το 3-0. Παρόλο το υπέρ της αποτέλεσμα η ομάδα μας δεν έπαψε να μάχεται και στο 49′ ο Φρούσσος εκμεταλλεύτηκε το τετ-α-τετ του με τον Γιαλλούρη και έκανε το 4-0. Στο 67′ ο Τιμουρ σε τετ-α-τετ χορεύοντας τον Γιαλλούρη εν μέσω αποθέωσης σημείωσε το 5-0. Βλέποντας σήμερα την Ανορθωσάρα μας είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως οι εποχές που πηγαίναμε στο γήπεδο με το ερώτημα πόσα γκολ θα βάλουμε σήμερα επανήλθαν!».

Βίντεο του αγώνα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ