Πρώτη φετινή έξοδος στη Λευκωσία

Με ανεβασμένο το ηθικό, συνεπεία του απόλυτου στα δυο δύσκολα παιχνίδια που προηγήθηκαν, χιλιάδες κόσμου εκστρατεύει αύριο για το ΓΣΠ, συνοδεύοντας το Ρόνι Λεύι και την παρέα του.

Αρκετά τα προβλήματα τραυματισμού (Ζορζ, Κάλβο απίθανο, Κόλιν αμφίβολο) που αντιμετωπίζει η ομάδα, τα οποία μαζί με την απουσία του Ίλιτς συνθέτουν ένα ομιχλώδες σκηνικό για το πως τελικά θα συνθέσει την αμυντική γραμμή ο Ισραηλινός τεχνικός. Σε κάθε περίπτωση, δικαιολογίες δεν χωρούν και η νίκη δεν τίθεται σε καμιά περίπτωση υπό διαπραγμάτευση. Είναι η πρώτη φετινή έξοδος για την ομάδα μας στη Λευκωσία, η οποία θέλει να επαναλάβει αυτό που έκανε στην πρώτη έξοδο στη Λεμεσό: να πάρει το τρίποντο!

Αν κάποιος ισχυριστεί ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος είτε από το θέαμα, είτε από την απόδοση της Μεγάλης Κυρίας έως τώρα, μάλλον θα είναι ανειλικρινής. Αντίθετα, πλήρως ευχαριστημένοι δηλώνουν όλοι με τη βαθμολογική συγκομιδή των 16 βαθμών στα 6 πρώτα παιχνίδια. Για να έχει αντίκρισμα η μέχρι τώρα προσπάθεια και για να εξαργυρωθεί η νίκη επί της Ομόνοιας 6 μέρες προηγουμένως, απαραιτήτως πρέπει να κερδίσουμε αύριο τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές η οποία, παρά την αλλαγή προπονητή που μεσολάβησε από την έναρξη του πρωταθλήματος, φαίνεται να διατηρεί την αγωνιστική ταυτότητα και φιλοσοφία της. Ας μην ξεγελά η μυστηριώδης κακή εμφάνιση της περασμένης βδομάδας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, την οποία οι άνθρωποι του Τακτακαλά χαρακτηρίζουν ως κακή… παρένθεση. Οι μαυροπράσινοι υπήρξαν αξιόμαχος αντίπαλος στα προηγούμενα παιχνίδια, μάζεψαν 8 βαθμούς (ξεκίνησαν όμως με “-3” στον μαραθώνιο) και έχασαν μόνο από την ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΖ, στα τελευταία δευτερόλεπτα της συνάντησης.

Η ομάδα μας σαφώς και δεν έχει κάτι να φοβηθεί από το αυριανό παιχνίδια. Ούτε διαιτησίες, ούτε παρασκήνια, ούτε οτιδήποτε άλλο είναι ικανό να στερήσει το διπλό από μια καλή, συγκεντρωμένη και σοβαρή Ανόρθωση. Εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να έχουμε υπομονή και πίστη στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αυξημένη αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου. Κακά τα ψέματα, οι επιτυχίες φέρνουν το φίλαθλο στο γήπεδο και η νίκη επί της Ομόνοιας ήταν κάτι που όλοι περιμέναμε, ώστε να πειστούμε ότι αυτή η ομάδα έχει τα κότσια να πάει για τον τίτλο. Πιο αισιόδοξοι και λιγότερο… γκρινιάρηδες, καλούμαστε να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας μέσα στη Λευκωσία αύριο αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ