Χατζηλιασή, τι έχεις να πεις για το πέναλτι της Σαλαμίνας που δεν δόθηκε;

Που είσαι κύριε Χατζηλιασή να μας πεις τα δικά σου για το πέναλτι της Σαλαμίνας που δεν δόθηκε; Αυτή την φορά τι βλέπουμε; Εξωγήινους; Νεράιδες; Χόμπιτ; Ήρθαμε και αυτή την φορά από το υπερπέραν και βλέπουμε φαντάσματα; Εξήγα μας με δικά σου λόγια γιατί δεν δόθηκε το καθαρότατο πέναλτι στην Σαλαμίνα, που ταυτόχρονα θα έστελνε τον παίκτη σου στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα! Να σε βοηθήσουμε:

Θέλουμε κάτι σε στιλ: «Η γαλαζοκίτρινη αρμάδα που πήγε μέχρι τους 8 του Champions League και τους 16 του υπεργαλαξιακού πρωταθλήματος, εκεί που δεν πάτησε ακόμη άνθρωπος πλην εμάς, εμείς που κάναμε την ΚΟΠ μας περήφανη, είχαμε ένα αράουτ που δεν δόθηκε 13 λεπτά πριν την φάση του αμφισβητούμενου πέναλτι που ζητά η Σαλαμίνα, έτσι κατά την κρυστάλλινη μου άποψη, η φάση θεωρείται μη γενόμενη, ενώ να πω επίσης ότι είχαμε ακόμη ένα αράουτ που δεν δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο, που αν δινόταν, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου θα ακολουθούσε σίγουρο τέρμα. Είμαστε ακόμα μία φορά αδικημένοι από την διαιτησία, και τέτοια πράγματα δεν περάσουν στο ντούκου. Solo aspro clear».

Αυτά όλα που ακούγονται τόσο καιρό, γίνονται πραγματικότητα, και ο κόσμος της Ανόρθωσης πρέπει να ετοιμάζεται για ακόμα μία σφαγή στο παιγνίδι μας με τον πριμοδοτημένο Ολυμπιακό αύριο. Η κατάσταση στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο έφτασε στα όριο του κωμικού, κάτι που φάνηκε και σήμερα με την απόφαση της Δικαστικής στην ένσταση της Σαλαμίνας, αλλά και την διαιτησία στον αποψινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Ελπίζουμε εκεί στην διοίκηση μας να πήραν τα σημερινά μηνύματα, και να πράξουν ανάλογα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ