Δοκίμασε Οικονόμου – Ιτζάγκι στην εντεκάδα ο Λέβι

Όπως αναφέραμε πριν, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Γ.Σ.Π. Ο προπονητής της ομάδας Ρόνι Λέβι είδε τον Κόλιν να βγάζει  κανονικά την προπόνηση, όπως και ο Κάλβο. Έτσι, έχει ένα πρόβλημα λιγότερο για την στελέχωση της αμυντικής γραμμής, μετά τον τραυματισμό του Ζόρζε και την κόκκινη που δέχθηκε ο Ίλιτς με την Ομόνοια.

Ο Ισραηλίτης τεχνικός στην σημερινή τελευταία προπόνηση, δοκίμασε τον νεαρό Οικονόμου ως παρτενέρ του Κόλιν στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, ενώ θέση βασικού πήρε και ο Ιτζάγκι στην θέση του δεξιού εξτρέμ. Από την στιγμή όμως που ο Οικονόμου δεν έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά φέτος στα πόδια του, υπάρχει το ενδεχόμενο να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας ο Σκοπελίτης, όπως έγινε και μετά την αποβολή Ίλιτς στο παιγνίδι με την Ομόνοια.

Κατά τα άλλα, δεν αναμένονται αλλαγές στις υπόλοιπες θέσεις, και η ομάδα κατεβαίνει στο ΓΣΠ με μόνο στόχο την νίκη που θα την επαναφέρουν και πάλι στην κορυφή μετά την σημερινή νίκη του ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος» απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ