Τα κοράκια απέτυχαν…

@ Επιτέλους νίκη μέσα στην Λεμεσό μετά από 1 χρόνο! Και τη νίκη! Παλληκαρήσια και καρυδάτη! Κόντρα σε Απόλλωνα και κοράκια αλλά  έχοντας  3000 και βάλε ταγμένους μαχητές στο πλευρό της η ομάδα μας πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της!

@Εξαιρετικό το οργανωμένο κομμάτι της κερκίδας μας! Δεν άφησε σε καμία στιγμή να καταλάβουμε ότι  παίζουμε εκτός έδρας! Με θέρμη και παλμό παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές μας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό!

@Τα κοράκια δεν πέτυχαν το σκοπό τους, έστησαν αμέτρητες φορές τον Απόλλωνα με το έτσι θέλω έξω από τα τετράγωνα μας και προκάλεσαν τον κόσμο μας τόσο  με τα σφυρίγματα τους όσο  και με τις υποδείξεις τους. Ας πάρουν τα αποψινά μηνύματα οι διοικούντες και να θωρακίσουν την ομάδα όσο γίνεται ενόψει της συνέχειας!

@Γκολάρα πέτυχε ο Ρίκκι! Την έστειλε συστημένη στον αντίπαλο τερματοφύλακα! Ο Κολομβιανός με  την γκολάρα του αυτή μας ξύπνησε μνήμες Τιμουρ και Σάβιο.  Μας άγχωσε  όμως με τον τραυματισμό του αλλά αν αντιλήφθηκα  καλά με το πάθος που πανηγύριζε δεν πρέπει να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του!

@Τραυματίας  αποχώρησε και ο Ζορζ! Ας ελπίσουμε να μην έπαθε τίποτα ο εγκέφαλος της αμυντικής μας γραμμής γιατί κακά τα ψέματα σε αυτή την γραμμή πονούμε παρά πολύ σε  βάθος και οποιαδήποτε απουσία πιθανώς να μας κοστίσει!

@Την προηγούμενη εβδομάδα τον κράξαμε τον Νταν Αλεξα  λόγω των γελοίων καρτών που δεχόταν, ε αυτή την εβδομάδα του βγάζω τον καπέλο. Συγκεντρωμένος όλο το 90λέπτο στα καθήκοντα του ήταν  βράχος απροσπέλαστος μπροστά από την αμυντική γραμμή και ενέπνεε με σιγουριά τους συμπαίκτες του! Απέφυγε και τα γελοία φαούλ και την έβγαλε αναίμακτα από κάρτες, έτσι κόντρα στις προβλέψεις θα είναι στην διάθεση του προπονητή για το ματς με την Ομόνοια!!

@Για ακόμη μια φορά καταπληκτικός ο Ίλιτς, πραγματικός άρχοντας στο κέντρο της άμυνας, με οξυδέρκεια και διαύγεια σκέψης που θα την ζήλευαν ακόμα και κεντρικοί αμυντικοί παγκοσμίου φήμης!

@Αρχίζει να εμπνέει εμπιστοσύνη και ο τερματοφύλακας μας, ο Βαλβέρδε, για τρίτο σερί τέρμα δεν δέχθηκε τέρμα χάρις στις σωτήριες επεμβάσεις που πραγματοποίησε. Όπως μας είπε και ο Τιμουρ το Α και το Ω για τον τερματοφύλακα είναι να του δείξεις εμπιστοσύνη, ε και με τις τελευταίες του εμφανίσεις ο Γάλλος την κερδίζει επάξια!

@Συνεχίζει να σκοράρει ο Ρέζεκ!  Με πνευμόνια που θα ζήλευαν και μαραθωνοδρόμοι και εκτελεστική δεινότητα φορ μεγάλης κλάσης ο Τσέχος χρίστηκε σκόρερ στο 90+. Αυτό ήταν  το τρίτο σερί παιχνίδι  που σκόραρε ο   Τσέχος  και ως  παίκτης ψυχολογίας που είναι  αναμένεται πολύ καλύτερος στην συνέχεια! Ας ελπίσουμε να συνεχίζει το σερί και με την εθνική του και να μας γυρίσει πίσω υγιής για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

@Συνεχώς εκνευρισμένος ήταν ο Οκκάς  στο γήπεδο, δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά του Γιάννου. Είναι ο εμπειρότερος μας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις και διακρίσεις που δεν έχει κανείς άλλος στην ομάδα και οφείλει στον εαυτό του κυρίως και μετά στον κόσμο να είναι σε νηφαλιότητα και να κτυπά εκεί που πρέπει τον αντίπαλο! Προκλήθηκε δεν λέω ο Γιάννος με τα σκληρά μαρκαρίσματα που δεχόταν και τα στραβά μάτια που έκανε ο μαυροκόρακας αλλά  είναι εδώ που πρέπει να μετρήσει η εμπειρία του. Ένας συγκεντρωμένος ψυχή και σώμα μέσα στο ματς  Οκκάς είναι ικανός να αποτελειώσει οποιοδήποτε αντίπαλο στην Κύπρο! Είμαι βέβαιος πως αυτή ήταν μια κακή παρένθεση για τον Γιάννο και θα επανέλθει δριμύτερος αρχής γενομένης στο ματς με την Ομόνοια!

Καραμπινάτος ντόμπρος και σταράτος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ