Κόντρα σε (γκέι) θεούς τζαι (μαύρους) δαίμονες

Επεράσαμε λοιπόν με επιτυχία, έστω τζαι δύσκολα, την πρώτη «δοκιμασία» της χρονιάς. Τζαι χρησιμοποιούμεν τον όρο «δοκιμασία», επειδή ο όρος «ντέρμπι» παραπέμπει είτε σε κόντρα παραδοσιακών μεγάλων δυνάμεων, είτε σε αναμέτρηση ομάδων που την ίδιαν πόλην. Τζι’ επειδή ο ρουβάς ούτε το έναν ένι (ιστορία πουθενά), ούτε το άλλον (Λεμεσός του καρναβαλιού), δαμέ εν θα δκιαβάσετε για κανέναν «ντέρμπι», εχτός τζείνου που έρκεται σε δκυο εφτομάες με τους χόχους.

Ο Φοίνικας εξεκίνησεν πετάσσοντας φωθκιές, όπως τζαι τ’ αρφούδκια στην κερκίδα. Μετά την οβίδα του Λαβόρδε τζαι κάποιες άλλες ευκαιρίες για να διπλάσουμεν τα κόουλ μας, οπισθοχωρήσαμεν ανεξήγητα. Εν εμπορούσαμεν να κρατήσουμεν μάππαν τζ’ εβρεθήκαμεν σε θέσην άμυνας. Ήρτεν μετά τζαι ο τραυματισμός του Ζόρζε τζαι το γλυκόν έδισεν.

Που όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξην Τύπου μετά το ματς, η οπισθοχώρησή μας φαίνεται πως ήταν επιλογή του Λέβι, αλλά, έστω τζ’ αν το αποτέλεσμαν εδικαίωσεν τον, στο διάστημαν 30’-90’ η εικόνα μας εν ήταν… Ανορθωσιάτικη. Οι του κέντρου μας εβουρούσαν ούλλοι τη μάππα που πίσω, όπως τα μωρά του δημοτικού. Εφαίνετουν μια έλλειψη συνεννόησης, με αποτέλεσμα να μεινίσκουν χώροι κενοί, ιδιαίτερα στα πλευρά, όπου ο Άντιτς τζαι ο Σιέλης είχαν πολλή δουλειάν. Εννοείται ότι δυσκολεύκουμαι να πιστέψω πως οπισθοχωρήσαμεν αναγκαστικά, λόγω πίεσης του ρουβά. Αν εσυνεχίζαμεν στον ρυθμόν του πρώτου 20λεπτου, λογικά ήταν να καθαρίσουμεν το ματς πιο νωρίς.

Οι κοράζινοι τζ’ οι κοπρίτες

Τζ’ ερκούμαστεν στον Νικολάου, ο οποίος μπορεί να εξεπέρασεν τζαι τον Τράττον της δεύτερης αγωνιστικής. Τούτος ο μαύρος ο κοράζινος εδίαν φάουλ του ρουβά με παραπάνω ευκολίαν απ’ ό,τι σφυρίζουν οι διαιτητές στο μπάσκετ. Αντιθέτως, για να μας δώκει εμάς φάουλ, φυσικά έπρεπε να στάξει γαίμαν. Ανεκδιήγητος επίσης ο βοηθός που την μερκάν μας. Ανάθθεμαν τζ’ αν έδειξεν καμιά φοράν η σημαιούα του υπέρ της Ανόρθωσης.

Φαίνεται ότι οι λέρες της κοπριάς θέλουν να μας ποφκάλουν που νωρίς φέτος. Πέρσι εν μας υπολογίζαν τζ’ εμπίξαν μας καμπόσες μετά το διπλό επί της χοχο στο γσπ. Μετά την πεντάρα της πρεμιέρας, αλόπως εφοηθήκαν ότι ο Φοίνικας εν να πάει τρένο. Γι’ αυτό τζ’ εστείλαν το μήνυμα τους με τον Τράττον τη δεύτερην αγωνιστικήν. Για εχτές, το μήνυμαν ήρτεν που την Παρασκευήν. Θωρείτε διαιτητής του ματς ήταν να μπει ο Μασιάς, που εν που τους λλίους που εν μας εσφάξαν (ακόμα). Αλλά σιγά να μεν μας εκάμναν έτσι χάρην. Εσύραν τον Νικολάου τζαμέ τζαι μια χαρά έκαμεν τη δουλειάν του.

Λεβέντες – «ΜΑΧΗΤΕC»

Ελοαρκάσαν βέβαια χωρίς το πάθος του Ανορθωσιάτη. Η Ανατολική επουμπούριζε (σχεδόν) σε όλο το 90λεπτο. Οι παίκτες μας, όσο φάλτσα τζ’ αν εσφύραν ο μαύρος ο κοράζινος, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχον τους: νίκη πάση θυσία. Το πάθος που την κερκίδα έφκαινεν τζαι στο γήπεδο. Αποστολή εξετελέσθη τζαι το γλέντιν στο τέλος δικαιολογημένον (αλλά όι να κάμνω τζαι «όλε» επειδή έδερα τον ρουβάν!).

Πριν το ντέρμπι με τη χοχο, προηγείται διακοπή για αγώνες των εθνικών ομάδων. Έχουμεν, συνεπώς, την ευκαιρίαν να δούμεν τα λάθη μας τζαι να διορθώσουμεν την είκοναν εν όψει τη δυσκολότερου αγώνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.  Η χοχο ετάραξεν τους λαστιχάρηες τζ’ εν έδερεν που καθαρήν ατσαλοσύνη των επιθετικών της. Αν κρατήσουμεν την εικόναν του πρώτου 20λεπτουμε τον ρουβάν τζαι των προηγούμενων αγώνων (πλην ενπ) εν φοούμαστεν τίποτε. Ελπίζουμεν ότι στο μεσοδιάστημαν εν να γιάνει τζαι ο Ζόρζε για να πάμε στο «ΠΑΠ» χωρίς κανέναν πρόβλημαν, καθώς επιστρέφει τζαι ο Ιντζχάκις.

ΥΓ.1: Τούτοι ούλλοι οι επιστήμονες που εμάχουνταν το καλοτζαίρι να μας ισκαρτάρουν τον Ρέζεκ, αγνοούνται. Παρακαλείται όποιος έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες για τα γουέαρ αμπάουτς τους, να ενημερώσει τη Διερευνητικήν Επιτροπήν Αγνοουμένων.

ΥΓ.2: Λευτεριά στους εφτά, σκατά στη νομικήν υπηρεσίαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ