Τα έλεγε απο το 1992 ο Κασσιανός για την διαιτησία…(βίντεο)

Ο Ρετρόβιος γυρίζει το ρολόι του χρόνου 20 χρόνια πίσω και στο μακρινό 1992, μετά από ένα ματς όπου η ομάδα μας αγωνίστηκε ως  πρωτοπόρος  κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Έκτοτε πέρασε καιρός πολύς , άλλαξαν  πολλά, κυβερνήσεις, πλανητάρχες,  έφυγε η οικονομική ευμάρεια και ήρθε η οικονομική κρίση, μπήκε η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή ένωση, Καθιερώθηκε το Champions League  και η Ανόρθωση έγινε η πρώτη ομάδα που μπήκε στους ομίλους του, Ο Τιμούρ από ένας απλός ξένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του Φοίνικα έγινε ο απόλυτος ποδοσφαιρικός θρύλος της ομάδας.

Μόνο ένα πράγμα δεν άλλαξε η αντιμετώπιση  των κορακιών με την μαύρη ενδυμασία  προς την ομάδα μας, η συνήθεια τους να μας πίνουν το αίμα δεν είναι χθεσινή, κρατάει χρονιά και την νοιώθουμε στο πετσί μας και στα νεύρα μας.

Ο Χρίστος Κασσιανός τα έλεγε από το 1992 και δεν είχε άδικο, οι δηλώσεις του   δυστυχώς δεν εκλαμβάνονται ως προφητικές, το  βίωμα του 1992   πλέον  για τον Ανορθωσιάτη έχει γίνει συνήθεια.

Η αγανάκτηση που βγαίνει από τις δηλώσεις του Κασσιανού  είναι έκδηλη ήταν και είναι και δική μας αγανάκτηση.

Αν κάποιους δεν τους βολεύει που πάμε για πρωτάθλημα ας μας το πούνε και εμείς Θα διατηρήσουμε την Ανόρθωση για να θυμόμαστε μόνο την Αμμόχωστο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ