Απογοητευμένος ο Ίλιτς

Την απογοήτευση του για το ότι δεν καλέστηκε στην Εθνική Σλοβενίας, εξέφρασε ο Ίλιτς σε δηλώσεις που έκανε για την ιστοσελίδα PlanetSiol.net, από την οποία ζητήθηκε να μιλήσει για την Εθνική μας ομάδα. Ο Σλοβένος αμυντικός της ομάδας ανέφερε πως είναι απογοητευμένος που δεν καλέστηκε στην Εθνική τώρα που αγωνίζεται, ενώ παλαιότερα που δεν αγωνιζόταν τόσο συχνά στις ομάδες του ήταν πάντοτε μέλος της Εθνικής ομάδας. «Ο προπονητής πήρε την απόφαση του, τη σέβομαι και δεν περιμένω τίποτα. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στο σύλλογο μου», ήταν το σχόλιο του Σλοβένου.

Σε ερώτηση για τις εμφανίσεις του με την Ανόρθωση, ο Σλοβένος ανέφερε πως έχει  αγωνιστεί ως στόπερ για τρία συνεχόμενα παιχνίδια και νιώθει πολύ καλά. «Όλοι στην ομάδα είμαστε ευχαριστημένοι από τις τρεις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχθούμε τέρμα», προσθέτοντας πως «ο προπονητής Ρόνι Λέβι με γνώριζε από παλαιότερα και ήξερε πως μπορώ να αγωνιστώ σε δυο θέσεις της άμυνας, κι ότι δεν ήταν ανάγκη να φέρει δυο παίκτες».

Όσο για το επερχόμενο παιγνίδι με την Ομόνοια, ο Σλοβένος ανέφερε πως έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ότι πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι, παρότι πρόσφατα αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. «Με την Ομόνοια θα παίξουμε στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε», ήταν το σχόλιό του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ