Σηκώνονται τα μανίκια στο “Αντώνης Καράς”

Δουλειά πιάνουν από σήμερα ο Ρόνι Λεύι και η παρέα του στο Αντώνης Καράς. Μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές μας το Σαββατοκύριακο, σήμερα έχουμε επιστροφή στις προπονήσεις.

Από την απογευματινή προπόνηση θα απουσιάσουν οι διεθνείς  οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα μέχρι το βράδυ της Τρίτης. Τετάρτη η επιστροφή και Πέμπτη η ουσιαστική ενσωμάτωση στο πρόγραμμα προπονήσεων. Αυτό, δίνει επιπλέον κίνητρο σε ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στις βασικές επιλογές του κ. Λεύι στα προηγούμενα παιχνίδια, να διεκδικήσουν μια θέση στην αρχική παράταξη. Δύο εξ αυτών οι Ιντζάκι και Οκκάς, αν και θεωρείται απίθανο να μείνει εκτός ο Ρέζεκ που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα. Περισσότερες πιθανότητες ίσως συγκεντρώνει η περίπτωση να μείνει εκτός ο Τόνι Κάλβο, που έδειξε να είναι πίσω από τον καλό του εαυτό στα τελευταία παιχνίδια. Από… κοντά θα παρακολουθεί και ο Ρονκάτο, ο οποίος “επέστρεψε” από τον τραυματισμό του, ενώ στην περσινή περίοδο είχε αναπτύξει σχέσεις λατρείας με τα πράσινα δίχτυα.

Μοναδικό πρόβλημα για την ώρα είναι η θλάση του Ζορζ. Θα γίνει κούρσα ώστε ο Πορτογάλος αμυντικός να δώσει το παρόν του στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό ωστόσο, όπως έδειξαν και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, Ίλιτς και Κόλιν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν των δυσκολιών και να κρατήσουν τους αντίπαλους κυνηγούς μακρυά από την εστία του Βαλβέρδε.

Περισσότερα το απόγευμα, μετά το πέρας της σημερινής μας προπόνησης…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ