Ρέζεκ: «Η χρονιά της Ανόρθωσης»

Στο balla.com.cy μίλησε ο Τσέχος επιθετικός της ομάδας Γιαν Ρέζεκ, ο οποίος τόνισε πως φέτος θα είναι η χρονιά της Ανόρθωσης. Όσον αφορά το αυριανό παιγνίδι με τον Απόλλωνα, ο Ρέζεκ ανέφερε πως το ότι είναι το πρώτο ντέρμπι, αυτό μας βάζει λίγη πίεση. «Φυσικά, ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Στα πρώτα παιχνίδια νομίζω ότι παίξαμε καλά, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Τώρα είναι το πρώτο μας ντέρμπι και μας βάζει λίγη πίεση αυτό, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία και να συνεχίσουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά της Ανόρθωσης».

Για την περσινή χρονιά, ο Τσέχος ελπίζει πως θα μάθουμε από τα λάθη μας όσο αφορά τους χαμένους βαθμούς με τις μικρότερες ομάδες. «Η περσινή χρονιά ήταν μία παράξενη χρονιά, χάσαμε πολλούς βαθμούς με τις μικρότερες ομάδες και παίξαμε καλά στα ντέρμπι. Ελπίζω ότι αυτό θα αλλάξει φέτος και θα έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Όπως είπα φέτος έχουμε πολύ καλή ομάδα και ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα είναι καλή για την Ανόρθωση».

Τέλος, τόνισε πως είναι φυσιολογικό να νιώθουν οι ποδοσφαιριστές την πίεση του κόσμου, καθώς η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα. «Περιμένουμε την πίεση του κόσμου γιατί παίζουμε στην Ανόρθωση και η Ανόρθωση είναι φυσικά μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου. Είναι φυσιολογικό να νιώθουμε πίεση και ελπίζω ότι μπορούμε να αντέξουμε. Με τον χρόνο βρίσκουμε ολοένα και καλύτερο ρυθμό και πιστεύω ότι θα παίζουμε ολοένα και καλύτερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ