Πυρ και μανία ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για την επιλογή Τράττου

Φαίνεται ότι κάποιοι εκεί στην ΚΟΠ παίζουν με την νοημοσύνη μας, για αυτό και ορίζουν τον Τράττο διαιτητή του αγώνα Ανόρθωση – Ομόνοια, την στιγμή που ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει κάνει τα αίσχιστα εις βάρος της ομάδας μας. Καζάνι που βράζει είναι και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για την επιλογή Τράττου για τον Κυριακάτικο αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου με μεγάλη του έκπληξη πληροφορήθηκε για τους ορισμούς των διαιτητών για την 6η αγωνιστική και συγκεκριμένα για το δικό μας παιχνίδι την Κυριακή. Η ανακοίνωση μας στις 18-09-2012 μιλούσε ξεκάθαρα:

«Τονίζουμε ότι σαν Παν.Συ.Φι δεν εγγυόμαστε την σωματική ακεραιότητα του «αξιότιμου» προέδρου διαιτητών ο οποίος μετά από εντεταλμένη διαιτησία κατασφάγιασε την ομάδα μας, για ακόμα μια φορά, και της στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Επίσης να διευκρινίσουμε πως το ίδιο ισχύει για τον οποιονδήποτε εντεταλμένο, γραβατωμένο κατεβεί στο ΠΑΠ με παρόμοιες διαθέσεις».

Αυτό έλεγε κατά γράμμα η ανακοίνωση μας και ακριβώς ένα μήνα και μια μέρα μετά βλέπουμε με μεγάλη προκλητικότητα να ορίζεται ο συγκεκριμένος διαιτητής για ένα τέτοιο αγώνα που τα πνεύματα θα ήταν εξαρχής στα ύψη. Όπως δεν άλλαξε κάτι για αυτούς που τον όρισαν αλλά και τον ίδιο σαν πρόεδρος των διαιτητών , έτσι και στην δική μας περίπτωση τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια. Θέλουμε απλά να ξέρετε πως τα λόγια μας ισχύουν μέχρι και τον τελευταίο τόνο. Μπροστά από 8-9 χιλιάδες ΜΑΧΗΤΕC εμείς τους καλούμε και τους προειδοποιούμε να είναι πιο προσεκτικοί. Δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια τους για να νικήσουμε έναν αγώνα. Αποδείξαμε περίτρανα και στον τελευταίο μας αγώνα πως όταν χρειαστεί τους νικούμε και αυτούς αλλά και όλους μαζί.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας πως αύριο Σάββατο 20-10-2012 θα τελεστούν τα εγκαίνια του κεντρικού μας Συνδέσμου στην Λάρνακα. Πιο συγκεκριμένα το οίκημα μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και στην Λεωφόρο Μακαρίου. Τα τελετουργικά θα αρχίσουν στις 18:00 στην παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ της Ανόρθωσης. Η είσοδος είναι στα 20 ευρώ με απεριόριστο ποτό. Το πάρτι θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ και θα πάρει την μορφή pre-game για τον αγώνα της επομένης. Στηρίζουμε λοιπόν όλοι το κλιμάκιο μας «ΜΑΧΗΤΕC Χριστάκης Φωτίου CLUB» και δίνουμε το παρών μας στο νέο μας ανανεωμένο οίκημα. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Υ.Γ. Τονίζουμε ότι την μέρα του παιχνιδιού, η ώρα 16:00 θα ξεκινήσει αυτόκινητοπομπή από το οίκημα μας στην Λάρνακα και 16:15 η πορεία μας από το πολυκατάστημα «πισσαρίδης». Όλοι εκεί, όλοι με ΜΠΛΕ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ – ΜΑΧΗΤΕC ‘ 94

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ